Πρίγκιπας William – Kate Middleton | Η συνάντηση στην Αμερική με τη 'royal' της πολιτικής των ΗΠΑ

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας ταξιδεύουν στην Βοστώνη για τα βραβεία 'Earthshot Prize'.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton θα συναντήσουν μια σημαντική φιγούρα της πολιτικής σκηνής της Αμερικής κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στην Αμερική.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας που θα παραβρεθούν την Παρασκευή στην τελετή απονομής των βραβείων 'Earthshot Prize' στη Βοστώνη θα συναντήσουν ακόμα μια 'royal' της πολιτικής, την κόρη του John F.Kennedy και της Jacqueline Kennedy Onassis.

Η Caroline Kennedy προέρχεται από τις πιο επιδραστικές πολιτικές οικογένειες της Αμερικής και έχει ασχοληθεί και η ίδια με την πολιτική αφού είναι πρέσβειρα της χώρας στην Αυστραλία ενώ έχει στο παρελθόν υπηρετήσει ως πρέσβειρα και στην Ιαπωνία.

Πρίγκιπας William – Kate Middleton | Η συνάντηση στην Αμερική με τη 'royal' της πολιτικής των ΗΠΑ

Η Caroline ήταν μόλις δύο ετών όταν ο πατέρας της εκλέχτηκε πρόεδρος της Αμερικής και πέρασε τα παιδικά της χρόνια στον Λευκό Οίκο. Μετά τη δολοφονία του, μετακόμισε μαζί με την μητέρα της και τον αδελφό της σε γειτονιά της Νέας Υόρκης. Πολύ μορφωμένη και έξυπνη, σπούδασε στο πανεπιστήμιο Harvard και αμέσως μετά το πτυχίο της ξεκίνησε να εργάζεται στο Metropolitan Museum of Art όπου γνώρισε τον σύζυγό της, Edwin Schlossberg, με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά.

Η Kate και ο William θα συναντήσουν την Caroline στην προεδρική βιβλιοθήκη 'John F. Kennedy' τιμώντας έτσι τον Αμερικανό πρόεδρο που ήταν και αυτός που ενέπνευσε τον William να κάνει τα βραβεία 'Earthshot Prize'. Στην τελετή απονομής θα παραβρεθούν πολλές γνωστές προσωπικότητες και διάσημοι ενώ θα τραγουδήσουν ζωντανά και η Ellie Goulding και η Billie Eilish

Διαβάστε Επίσης