Η Catherine Zeta-Jones δεν θεωρεί πως η σχέση της με τον Michael Douglas είναι "relationship goals"

Η διάσημη ηθοποιός εξήγησε γιατί δεν θέλει να αποδίδουν αυτό τον τίτλο στον γάμο της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν η Catherine Zeta-Jones και ο Michael Douglas μοιάζουν να έχουν μια λαμπερή ζωή και μία υπέροχη σχέση, χάρη στο χολιγουντιανό στάτους τους, όμως όταν κλείσουν τα φώτα και η πόρτα πίσω τους, τα πράγματα δεν είναι τόσο ειδυλλιακά όσο ο κόσμος νομίζει. 

Όπως δήλωσε η διάσημη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της, δεν δέχεται πως η σχέση της θα έπρεπε να έχει τον τίτλο "relationship goals", καθώς η πραγματική ζωή δεν θυμίζει καθόλου αυτό που παρουσιάζουν οι χολιγουντιανές ταινίες, υποστηρίζοντας πως όπως κάθε σχέση, έτσι και η δική τους, έχει τα πάνω και τα κάτω της. "Νομίζω πως είναι περισσότερο να μη σκέφτεσαι πως είμαστε σε ένα βάθρο όπου ο κόσμος λέει: Αυτό είναι τέλειο, γιατί τίποτα δεν είναι τέλειο, ποτέ μα ποτέ", εξήγησε η Ουαλή ηθοποιός. Φυσικά, μέσα από τα 22 χρόνια γάμου που έκλεισε πριν από κάποιες ημέρες με τον σύζυγό της, η Zeta-Jones έχει καταλάβει πως ένα από τα χαρακτηριστικά που πρέπει να διέπει μία σχέση είναι ο αλληλοσεβασμός. Παράλληλα, η ηθοποιός υπογράμμισε πως "δεν μας κυριεύουν οι καριέρες μας και έχουμε ενδιαφέροντα και φίλους που δεν είναι αποκλειστικά του χώρου". 

Και οι δυο τους είναι πολύ ήσυχοι άνθρωποι και προτιμούν να προστατεύουν την ιδιωτική τους ζωή, έχοντας μία πολύ απλή καθημερινότητα. Η ίδια ανέφερε πως όταν επιστρέφουν από μία red carpet εμφάνιση, "έχουμε μία πολύ απλή ύπαρξη, όπου απλά περνάμε χρόνο μαζί και έχουμε πολλά ενδιαφέροντα". Μην ξεχνάμε πως το ζευγάρι το 2013 είχε αποφασίσει να χωρίσει, δίνοντας λίγους μήνες αργότερα μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του. Για τη Jones, η συμβουλή της για έναν μακροχρόνιο γάμο είναι "να μιλάς τη στιγμή που πρέπει να πεις κάτι και να σωπαίνεις όταν δεν πρέπει να πεις λέξη. Είναι ένα μακρύ ταξίδι. Διάλεξε τις μάχες σου". 

Διαβάστε Επίσης