Πρίγκιπας William | Η χάρη που του ζήτησε μια θαυμάστριά του στην Αμερική και η τρυφερή αντίδρασή του

Ο συγκινητικός διάλογος με μια fan του στην Αμερική.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο ταξίδι τους στη Βοστώνη όπου παραβρέθηκαν στην τελετή απονομής των βραβείων Earthshot Prize.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχαν διοργανώσει ένα τριήμερο ταξίδι για να προωθήσουν τα Earthshot Prize awards στα πλαίσια του οποίου επισκέφτηκαν το δημαρχείο της πόλης, την προεδρική βιβλιοθήκη John F.Kennedy αλλά και φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Το royal ζευγάρι συνάντησε αρκετούς ντόπιους που είναι fans της βασιλικής οικογένειας και συνομίλησαν μαζί τους με πολλούς να θυμούνται και το ταξίδι που είχε κάνει τη δεκαετία του '70 και η γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ, στη Βοστώνη.

Σε μία από τις συνομιλίες που έκανε ο William με τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να τον δει από κοντά, μία fan του τού ζήτησε να μιλήσει με τη μητέρα της στο τηλέφωνο που ζει σε διαφορετική πόλη και είναι μεγάλη fan της βασιλικής οικογένειας.

Η 30χρονη Alex Cross ζήτησε από τον William να πει ένα "γεια” στη μαμά της που βρισκόταν στο σπίτι της στο Tennessee και της μιλούσε εκείνη την ώρα στο τηλέφωνο. "Είναι στο τηλέφωνο τώρα” τη ρώτησε ο William ζητώντας να μάθει το όνομά της. "Mallory, γεια. Που βρίσκεσαι στο Tennessee; Ελπίζω να έχει περισσότερη ζέστη εκεί”, είπε γελώντας.

Μετά το περιστατικό η Cross μίλησε σε αμερικάνικο περιοδικό για τον διάλογο που είχε με τον William, λέγοντας: "Μεγάλωσα με τη μαμά μου να μου δείχνει τη βασιλική οικογένεια. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι πρέπει να το μοιραστώ αυτό με τη μαμά μου. Δεν μπορεί να μην είναι εδώ μαζί μου, οπότε του έκανα χειραψία και του ζήτησα να πει 'γεια' στη μαμά μου”, είπε εξηγώντας ότι "δεν περίμενα να το κάνει αυτό, ήταν τέλειο”.

"Πιστεύω ότι ο William και η Kate είναι ένα εκπληκτικό παράδειγμα της γενιάς μας, Millennials, Gen X και του κόσμου που αλλάζει, και νοιάζονται τόσο πολύ για τον πλανήτη, Ήταν πολύ ωραίο που βγήκαν έξω και έκαναν χειραψίες με τον κόσμο”, είπε η fan τους.

Διαβάστε Επίσης