Ο William είναι έξαλλος με το ντοκιμαντέρ του Harry και είναι έτοιμος για "πόλεμο"

Μία νέα διαμάχη ξεκινά ανάμεσα στα δύο αδέρφια, με τον William να μη θέλει να κάνει πισω.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μόλις χθες έκανε πρεμιέρα το νέο ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στο Netflix, για το οποίο έβγαλαν αρκετά εκατομμύρια δολάρια, όπου αποκάλυψαν πολλά για τη μεταξύ τους σχέση, όσο και για τη ζωή στο Παλάτι. Πολύ πριν την κυκλοφορία των τριών πρώτων επεισοδίων - τα υπόλοιπα 3 θα κυκλοφορήσουν στις 15 Δεκεμβρίου - ήδη τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο πρίγκιπας William είναι έξαλλος με τον αδερφό του, μην μπορώντας να εξηγήσει την κίνησή του αυτή. 

Σύμφωνα με τον ειδικό σε θέματα που αφορούν τη βασιλική οικογένεια Christopher Andersen, ο οποίος μίλησε στο Us Weekly, δήλωσε πως ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου είναι θυμωμένος και φοβισμένος με τις επικείμενες αποκαλύψεις των Sussexes. 

"Νομίζω πως κρατάνε την αναπνοή τους και περιμένουν να δουν τι θα γίνει", είπε χαρακτηριστικά ο Andersen, ο οποίος εξηγεί πως οι δύο πλευρές έχουν μπει σε κατάσταση "πολέμου". Ειδικότερα, όπως υποστήριξε ο βασιλικός σχολιαστής, αν ζούσε η βασίλισσα Ελισάβετ, δεν θα έδινε σημασία ούτε στο ντοκιμαντέρ, ούτε στα δημοσιεύματα. Ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο με τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος μεταξύ των άλλων ζητημάτων που ανέλαβε μαζί με τον θρόνο, έχει να λύσει και το θέμα με τους Sussexes. "Ο Κάρολος δεν μοιάζει με τη βασίλισσα. Είναι οξύθυμος, πράγμα που έχει γίνει φανερό πολλές φορές πίσω από τις κάμερες. Και είμαι σίγουρος πως είναι στα πρόθυρα μιας έκρηξης", σημείωσε ο Andersen.

Τον ίδιο θυμό έχει κληρονομήσει και ο πρίγκιπας William, ο οποίος "αν και προσπαθεί να το κρύψει, δεν τα καταφέρνει. Είμαι σίγουρος πως είναι πολύ, πολύ θυμωμένος με τον αδερφό του και δεν μπορεί να καταλάβει τι κάνει". Όσο κι αν τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για συμφιλίωση ύστερα από την κοινή εμφάνιση των δύο ζευγαριών στην Αγγλία ύστερα από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, η σχέση τους φαίνεται να είναι στη χειρότερη φάση.

Διαβάστε Επίσης