Γιατί η Meghan Markle δεν φορούσε ποτέ έντονα χρώματα όσο ζούσε στην Αγγλία;

Η πίεση που δεχόταν για το στιλ της στις δημόσιες εμφανίσεις της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Meghan Markle μίλησε στο ντοκιμαντέρ 'Harry & Meghan' για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όσο έμενε στην Αγγλία μαζί με τον πρίγκιπα Harry και μία από αυτές αφορούσαν και στο στιλ της.

Όπως αποκάλυψε η δούκισσα του Sussex, το πρωτόκολλο του Παλατιού απαιτούσε από εκείνη να έχει ένα royal look στις δημόσιες εμφανίσεις της, κάτι το οποίο σήμαινε ότι έπρεπε να αφήσει το προσωπικό της στιλ στην άκρη αλλά και να κάνει πολύ συγκεκριμένες επιλογές ρούχων και αξεσουάρ.

Γιατί η Meghan Markle δεν φορούσε ποτέ έντονα χρώματα όσο ζούσε στην Αγγλία;

Η Markle είπε πως επέλεγε να φοράει σύνολα που δεν είχαν έντονα χρώματα καθώς ένιωθε πίεση από το πρωτόκολλο που όριζε ότι δεν έπρεπε να επισκιάζει με τα looks της την εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ αλλά και μελών της βασιλικής οικογένειας με υψηλότερο τίτλο από εκείνη, όπως η Kate Middleton.

"Τον περισσότερο καιρό που ήμουν στην Αγγλία, σπάνια φορούσα χρώματα, υπήρχε λόγος για αυτό. Από αυτό που είχα καταλάβει, δεν μπορείς να φοράς το ίδιο χρώμα με τη βασίλισσα σε μια κοινή εμφάνιση αλλά ούτε με κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας με υψηλότερο τίτλο. Οπότε σκεφτόμουν 'ποιο είναι το χρώμα που μάλλον δεν θα φορέσουν;' Το μπεζ, το καμηλό, το λευκό. Οπότε φορούσα πολλά ουδέτερα χρώματα, κι έτσι μπορούσα και να ταιριάξω με την οικογένεια. Προσπαθούσα να μην ξεχωρίζω. Δεν υπήρχε καμιά εκδοχή δική μου σε αυτή την οικογένεια που να μην προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να ταιριάξει”.

Ο πρίγκιπας Harry, σύμφωνα με όσα είπε στο ντοκιμαντέρ, προσπάθησε να τη βοηθήσει να μάθει τους κανόνες για τις δημόσιες εμφανίσεις των μελών της βασιλικής οικογένειας. Όπως είπε όμως "αυτό που δεν ήξερα ήταν για το στιλ. Τι πρέπει να φοράει μια γυναίκα” και η Meghan απάντησε "ήσουν εκεί με το ψαλίδι ενώ ετοιμαζόμασταν και είχαμε μόνο 5 λεπτά. Κι εγώ ρωτούσα αν πρέπει να φορέσω αυτά τα σκουλαρίκια. Είναι Βρετανού σχεδιαστή; Μόλις τα είχα παραγγείλει στο διαδίκτυο. Μήπως δεν έχω βγάλει την ταμπέλα, κόψ' την” είπε περιγράφοντας το χάος που επικρατούσε πριν από κάποια εμφάνισή τους στο Λονδίνο.

Διαβάστε Επίσης