Παλάτι του Buckingham | Δημοσίευσε ένα εορταστικό πορτραίτο της Kate Middleton με κατακόκκινο sequin φόρεμα

Η λαμπερή εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων του Παλατιού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ενόψει των Χριστουγέννων, το Παλάτι του Buckingham εργάζεται πυρετωδώς πάνω στις προετοιμασίες για τις φετινές γιορτές, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά απουσία της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ, παρουσία όμως του νέου Βρετανού μονάρχη, βασιλιά Καρόλου. Με μια επίσημη ανακοίνωση και ένα νέο εορταστικό πορτραίτο μέλους της βασιλικής οικογενείας, το Παλάτι ανακοίνωσε την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου με την τελετή του Royal Christmas Carols.

Πρωταγωνίστρια του εορταστικού πορτραίτου, αλλά και κεντρική παρουσία την βραδιά που θα ψάλουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα είναι σαφώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία συμμετέχει ενεργά στην διοργάνωση του εν λόγω βασιλικού event, εντυπωσιάζοντας μάλιστα τα πλήθη με το σόλο κόμματι που έπαιξε στο πιάνο πέρυσι τα Χριστούγεννα. Αυτή την φορά, η Kate Middleton μαγνητίζει τα βλέμματα μέσα στο κατακόκκινο sequin φόρεμα με ημιδιάφανες λεπτομέρειες που επίλεξε για την ανακοίνωση της τελετής των Royal Christmas Carols. Σε ένα άκρως εορταστικό σκηνικό, μπροστά από το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο, η πριγκίπισσα καλεί το κοινό να παρακολουθήσει την λαμπερή γιορτή που ετοιμάζει το Παλάτι.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα το πρωί εκπρόσωποι των βρετανών royals "η φετινή λειτουργία των καλάντων είναι αφιερωμένη στην Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα Ελισάβετ Β' και στις αξίες που επέδειξε καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής της, όπως το καθήκον, η ενσυναίσθηση, η πίστη, η υπηρεσία, η καλοσύνη, η συμπόνια και η υποστήριξη των άλλων. Τις αρχές αυτές μοιράζονται και προσωποποιούν οι εμπνευσμένοι προσκεκλημένοι που έχουν προσκληθεί στο Αβαείο σε αναγνώριση του ακούραστου έργου τους να βοηθούν και να φροντίζουν τους γύρω τους".

Διαβάστε Επίσης