Πρίγκιπας Αλβέρτος –Πριγκίπισσα Charlene | Μοιράστηκαν αδημοσίευτες φωτογραφίες των παιδιών τους για τα 8α γενέθλιά τους

Το πάρτι των γενεθλίων τους και οι φωτογραφίες από το οικογενειακό άλμπουμ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Charlene και ο πρίγκιπας Αλβέρτος γιόρτασαν τα 8α γενέθλια των δίδυμων παιδιών τους, της πριγκίπισσας Gabriella και του πρίγκιπα Jacques.

H royal οικογένεια του Μονακό πέρασε τη γιορτινή μέρα με μια βόλτα στο Ωκεανογραφικό Μουσείο του Μονακό όπου βοήθησαν την μεταφορά μικρών χελωνών στο ‘The Turtle Village’ της Σενεγάλης ενώ οι μικροί διάδοχοι του θρόνου είχαν την ευκαιρία να κρατήσουν κάποιες από τις χελώνες στην αγκαλιά τους.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα του Μονακό διοργάνωσαν ένα πάρτι γενεθλίων στο Παλάτι όπου φίλοι και συγγενείς των παιδιών απόλαυσαν τις δύο γενέθλιες τούρτες αλλά και την υπέροχη διακόσμηση με ήρωες από καρτούν και πινελιές ιαπωνικού desing.

Με αφορμή τα γενέθλια του Jacques και της Gabriella,  η Charlene μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες των παιδιών από το οικογενειακό άλμπουμ που τα δείχνει σε διάφορες στιγμές από την χρονιά που πέρασε, σε επίσημες επισκέψεις με τους γονείς τους αλλά και βόλτες σε μουσεία και αθλητικές διοργανώσεις.

Η Charlene και ο Αλβέρτος είχαν καλωσορίσει τα δίδυμα το 2014, τρία χρόνια μετά τον πολυτελή γάμο τους που είχε συγκεντρώσει στο Μονακό όλους τους royals της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων τον βασιλιά και τη βασίλισσα της Σουηδίας, τον βασιλιά και τη βασίλισσα του Βελγίου αλλά και την Sophie του Wessex με τον πρίγκιπα Edward.

Διαβάστε Επίσης