Η χριστουγεννιάτικη royal παράδοση που "εσπασε" η Meghan Markle αλλά ποτέ η Kate Middleton

Η εξαίρεση που είχε κάνει η βασίλισσα Ελισάβετ για χάρη του εγγονού της, πρίγκιπα Harry.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όταν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θεωρούνταν ακόμα εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, τα Χριστούγεννα συνήθιζαν να γιορτάζουν με όλη την οικογένεια στο Sandringham, όπου παραδοσιακά συγκέντρωνε η βασίλισσα Ελισάβετ τα μέλη της οικογένειάς της. Ωστόσο, η δούκισσα του Sussex για τον λίγο καιρό που έζησε στην Αγγλία, είχε προλάβει να "σπάσει" μία από τις χριστουγεννιάτικες παραδόσεις που ίσχυαν μέχρι εκείνη τη στιγμή. 

Ειδικότερα, παρόλο που τα Χριστούγεννα του 2017, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry είχαν ανακοινώσει τον αρραβώνα τους, σύμφωνα με την παράδοση η δούκισσα του Sussex δεν θα έπρεπε να περάσει τη γιορτή μαζί με τη βασιλική οικογένεια, αφού επιτρεπόταν μόνο στα παντρεμένα ζευγάρια της οικογένειας. Όμως, η βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να παραβλέψει τη βασιλική παράδοση και να προσκαλέσει την αρραβωνιαστικιά του εγγονού της στο Sandringham, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν παντρεμένοι ακόμα. 

Η χριστουγεννιάτικη royal παράδοση που "εσπασε" η Meghan Markle αλλά ποτέ η Kate Middleton

Όμως, δεν είχε συμβεί το ίδιο στην περίπτωση της εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ, Zara και του Mike Tindall, ο οποίος γιόρτασε τα πρώτα Χριστούγεννα με την οικογένεια μετά τον γάμο τους. Την ίδια παράδοση δεν "έσπασε" ούτε η Kate Middleton, η οποία έβγαινε με τον πρίγκιπα William από το 2001, παρά εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Sandringham με την οικογένεια το 2011, μετά τον γάμο τους. 

Παρόλα αυτά, στο βιβλίο "The Battle of Brothers", ο Robert Lacey αποκάλυψε πως το 2009 η βασίλισσα Ελισάβετ είχε προσκαλέσει την Kate Middleton στο δείπνο των Χριστουγέννων, όμως η τελευταία αποφάσισε να αρνηθεί. "Ένιωσε πως θα πήγαινε στο Sandringham την Ημέρα των Χριστουγέννων μόνο όταν θα ήταν αρραβωνιασμένη και θα είχε ένα δαχτυλίδι να το αποδείξει", ανέφερε ο συγγραφέας, πράγμα που συνέβη 8 μήνες αργότερα. 

Βέβαια να σημειωθεί πως η Meghan Markle είχε μετακομίσει μόνιμα το Λονδίνο, γεγονός που σήμαινε πως δεν θα μπορούσε να γιορτάσει με την οικογένειά της που βρισκόταν στην Αμερική. Πάντως, η δούκισσα του Sussex άνοιξε τον δρόμο για τα επόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, καθώς το 2019 ο Edoardo Mapelli Mozzi είχε περάσει τις γιορτές με τη βασιλική οικογένεια και τη σύντροφό του, πριγκίπισσα Βεατρίκη. 

Διαβάστε Επίσης