Πρίγκιπας Harry: "Για αυτό απέβαλε η Meghan"

Ο δούκας του Sussex μίλησε για την εποχή που η Meghan βίωσε την απώλεια της εγκυμοσύνης της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αναφέρθηκαν στο ντοκιμαντέρ τους για την απώλεια της εγκυμοσύνης της δούκισσας πριν μείνει ξανά έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, την Lilibet.

Σύμφωνα με τον δούκα του Sussex, ο λόγος για τον οποίο η Markle απέβαλε ήταν το άγχος που βίωνε όταν αποφάσισαν να κινηθούν νομικά ενάντια στον Βρετανικό Τύπο για παραβίαση της ιδιωτικής τους ζωής, κάτι που δεν συνηθίζουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η Meghan τελικά είχε δικαιωθεί από το δικαστήριο στην υπόθεση κατά του Associated Newspapers που είχαν εκδώσει το προσωπικό γράμμα που είχε στείλει στον πατέρα της, Thomas, αλλά το στρες που της είχε δημιουργήσει ήταν αρκετό για να αποβάλει. "Πιστεύω ότι η σύζυγός μου απέβαλε για αυτό που έκανε η Mail. Το παρακολούθησα όλο να συμβαίνει”, είπε ο Harry τονίζοντας πως "ξέρουμε απόλυτα ότι η αποβολή έγινε εξαιτίας αυτού; Φυσικά δεν το ξέρουμε. Αλλά δεδομένου του άγχους που προκάλεσε, την έλλειψη ύπνου και τη στιγμή της εγκυμοσύνης- πόσο εβδομάδων ήταν- μπορώ να πω από αυτά που είδα ότι η αποβολή προκλήθηκε από όσα προσπαθούσαν να της κάνουν”.

Η Meghan εξομολογήθηκε πως "ήμουν έγκυος. Πραγματικά δεν κοιμόμουν. Και το πρώτο πρωινό που ξύπνησα στο καινούριο μας σπίτι απέβαλα”. Η φίλη της δούκισσας, Abigail Spencer, περιέγραψε τη στιγμή της αποβολής της Meghan: "Οδηγώ και σκέφτομαι ότι θα ξεπακετάρουμε και θα τακτοποιηθούμε. Και η Meg κάθεται έξω και με περιμένει και κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Και μου δείχνει το καινούριο σπίτι αλλά μου λέει ότι πονάει. Κρατούσε τον Archie κι απλά έπεσε στο έδαφος”.

Η Markle είχε μιλήσει για την αποβολή της για πρώτη φορά σε ένα άρθρο που είχε γράψει τον Νοέμβριο του 2020 για τους New York Times με τίτλο "Οι απώλειες που μοιραζόμαστε”. Τότε είχε γράψει πως φρόντιζε τον Archie και του άλλαζε την πάνα όταν ένιωσε έναν οξύ πόνο: "Έπεσα στο πάτωμα με εκείνον στην αγκαλιά μου, τραγουδώντας ένα νανούρισμα για να ηρεμήσουμε και οι δύο. Ο χαρούμενος τόνος του τραγουδιού ήταν σε μεγάλη αντίθεση με το συναίσθημά μου ότι κάτι δεν πάει καλά. Ήξερα όπως κρατούσα τον πρωτότοκο μου ότι έχανα το δεύτερο”.

Διαβάστε Επίσης