Ο Joe Biden χρειάστηκε να κάνει πρόταση γάμου στη Jill Biden 5 φορές μέχρι να λάβει θετική απάντηση

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ήξερε από την πρώτη στιγμή που γνώρισε τη σύζυγό του πως ήταν η γυναίκα της ζωής του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Παρά την τραγωδία που βίωσε ο Joe Biden, χάνοντας την πρώτη του σύζυγο και την 1 έτους κόρη του σε ένα τραγικό δυστύχημα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κατάφερε να ξαναβρεί την αγάπη στο πρόσωπο της Jill Biden. Στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη στην πρωινή ζώνη και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή της Drew Barrymore, ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μίλησαν για το πώς γνωρίστηκαν και την ιστορία της σχέσης τους. 

Όπως δήλωσε ο Biden, "ο αδερφός μου κανόνισε το ραντεβού στα τυφλά, ο μικρότερος αδερφός μου. Όταν βγήκα μαζί της την πρώτη φορά, ήξερα πως αυτή ήταν η γυναίκα. Πραγματικά το ήξερα". Ειδικότερα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ εξομολογήθηκε πως έχει ερωτευτεί δύο φορές στη ζωή του και πως και τις δύο το ήξερε από την πρώτη στιγμή. "Μόνο δύο φορές στη ζωή μου έχω ερωτευτεί και τις δύο το ήξερα αμέσως. Δεν αστειεύομαι. Ξέρω πως ακούγεται παράξενο", υπογράμμισε.

Και μπορεί ο ίδιος να το ήξερε από την πρώτη στιγμή πως η Jill Biden, με την οποία έχουν κλείσει 45 χρόνια γάμου, θα ήταν η γυναίκα της ζωής του, η ίδια χρειάστηκε τον χρόνο της για να το συνειδητοποιήσει. Πιο αναλυτικά, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ χρειάστηκε να της κάνει πρόταση γάμου 5 φόρες μέχρι να πει το ναι. 

"Ήταν τα αγόρια μου (ο 6χρονος Hunter και ο 7χρονος Beau) - τα αγόρια μας - ήταν πολύ νέα και μπήκαν και μου είπαν : Μπαμπά, Beau πες του. Όχι εσύ πες του, είπε ο Hunt. Τι συνέβη, τους ρώτησα εγώ. Και τότε ο Beau είπε: Μπαμπά, συζητούσαμε. Νομίζουμε πως πρέπει να παντρευτείς τη Jill. Το ορκίζομαι στον Θεό", αποκάλυψε στην Drew Barrymore. 

Έτσι, ο ίδιος προχώρησε με το αίτημά τους, όμως, αναγκάστηκε να το κάνει 5 φορές. "Την πέμπτη φορά, ήμουν στη Νότια Αφρική, προσπαθώντας να δω τον Nelson Mandela. Προσπαθούσαμε - τέλος πάντως, μεγάλη ιστορία. Επέστρεψα, κατέβηκα από το αεροπλάνο στη Φιλαδέλφεια, οδήγησα κατευθείαν στο διαμέρισμά της και χτύπησα την πόρτα. Εκείνη μου είπε να μπω κι εγώ της είπα, όχι, με έχεις έχει νευριάσει. Σε ρωτάω μία ακόμη φορά. Δεν χρειάζεται να πεις το πότε, αλλά το αν. Αν πεις όχι, καταλαβαίνω και αυτό ήταν", περιέγραψε το πώς έκανε την πρόταση γάμου.

Τότε την ξαναρώτησε αν θα τον παντρευτεί και εκείνη απάντησε εντάξει. Όπως εξήγησε, ήταν τα αγόρια του Biden που την έπεισαν να πει το ναι, όπως επίσης και το ότι ήξερε πως ο σύζυγός της μπορούσε να αγαπήσει ξανά. "Τη ρώτησα κάποια στιγμή, όταν τελικά είχε συμφωνήσει να με παντρευτεί: Πώς μπορείς να με παντρευτείς, γνωρίζοντας το πόσο αγάπησα την πρώτη μου σύζυγο. Και εκείνη είπε: Επειδή την αγάπησες τόσο βαθιά, μπορείς να αγαπήσεις με τον ίδιο τρόπο ξανά", είπε ο Πρόεδρος χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε Επίσης