Πρίγκιπας William | Η εμφάνιση στον παραμυθένιο γάμο της πρώην συντρόφου του χωρίς την Kate Middleton

O πρίγκιπας της Ουαλίας συναντήθηκε με ακόμα μια πρώην του αλλά και τον πρώην της Kate Middleton.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William παραβρέθηκε στον γάμο της πρώην συντρόφου του, Rose Farquhar, χωρίς την Kate Middleton.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας φωτογραφήθηκε στο Gloucesterhire μόνος του, δείτε τη φωτογραφία εδώ, στον γάμο της παιδικής του φίλης που σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν και η πρώτη του κοπέλα.

Ο παραμυθένιος γάμος έγινε στην εκκλησία St.Mary the Virgin με τη νύφη να φοράει ένα υπέροχο νυφικό με γούνα και τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για "ένα μαγικό χειμερινό γάμο στο χιόνι. Η νύφη και ο γαμπρός έφυγαν μέσα από ένα τούνελ που είχαν δημιουργήσει οι καλεσμένοι που κρατούσαν φωτάκια στη νύχτα ανεβαίνοντας σε ένα vintage Land Rover”. Δείτε τις φωτογραφίες εδώ και εδώ.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ακόμα μια πρώην σύντροφος του πρίγκιπα, η Olivia Hunt, αλλά και o πρώην σύντροφος της Kate Middleton, ο Rupert Finch. Η νύφη είχε παραστεί και στον γάμο του William και της Kate αλλά και στον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Πρίγκιπας William | Η εμφάνιση στον παραμυθένιο γάμο της πρώην συντρόφου του χωρίς την Kate Middleton

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο William και η Rose που γνωρίζονται από τα παιδικά τους χρόνια, είχαν έναν ρομαντικό, αθώο δεσμό και θεωρείται η πρώτη σοβαρή σχέση του. Η Rose εργάζεται στο Belvoir Castle της δούκισσας του Rutland και είναι τραγουδοποιός, έχοντας δηλώσει και συμμετοχή και στην πέμπτη σεζόν του βρετανικού The Voice.

Διαβάστε Επίσης