Η Elizabeth Hurley θρηνεί ακόμα τον θάνατο του πρώην συντρόφου της, Shane Warne

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για την απώλεια μίας από τις μεγαλύτερες αγάπες στη ζωή της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Elizabeth Hurley ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον θάνατο του Shane Warne, του πρώην συντρόφου της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών τον περασμένο Μάρτιο. Ο γνωστός Αυστραλός παίκτης του κρίκετ πέθανε από καρδιακή προσβολή, με την ηθοποιό ακόμα και σήμερα να μην μπορεί να πιστέψει πως ο πρώην σύντροφός της δεν βρίσκεται στη ζωή, παρά τον χωρισμό τους το 2013.

Πρόσφατα, η Βρετανίδα ηθοποιός μίλησε για την απώλεια, δηλώνοντας πως ήταν κάτι πολύ δύσκολο για εκείνη. Να σημειωθεί πως το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2010 μέχρι το 2013, παίρνοντας την απόφαση κατά τη διάρκεια της σχέσης τους να αρραβωνιαστούν. Πριν προλάβουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, η Hurley και ο Warne διέλυσαν τον αρραβώνα τους, διατηρώντας φιλικές σχέσεις. "Η απώλεια του Shane ήταν τραγική. Μου πήρε πολύ καιρό να το χωνέψω. Ειλικρινά σκεφτόμουν πως θα με καλούσε και θα προέκυπτε πως ήταν ένα τεράστιο αυστραλιανό αστείο", είπε χαρακτηριστικά για τον χαμό του πρώην συντρόφου της. 

Πρόκειται για τη δεύτερη απώλεια στη ζωή της, αφού το 2020 η Hurley είχε βιώσει τον χαμό του Stephen Bing, του πατέρα του γιου της, Damian, ο οποίος αυτοκτόνησε. "Η απώλεια του Stephen ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό. Ήμασταν αποκομμένοι για τόσο καιρό όμως μονιάσαμε προς το τέλος, και ένα φωτεινό, διαφορετικό μέλλον φαινόταν πως ξεκινούσε, όμως φυσικά δεν συνέβη", εξήγησε η ηθοποιός. 

Μάλιστα, σχολίασε και το γεγονός πως 2 από τις 4 μεγαλύτερες αγάπες της έχουν χαθεί, κάτι που την ανησυχεί ιδιαίτερα. Ωστόσο, η Βρετανίδα σταρ δεν χάνει το μαύρο της χιούμορ, απευθυνόμενη στις δύο άλλες της αγάπες, τον ηθοποιό, Hugh Grant και τον γιο της, Damian, συμβουλεύοντάς τους να προσέχουν. 

Διαβάστε Επίσης