Η Jennifer Lopez αποκάλυψε τα "περιέργα" μυστικά της γιαγιάς της στα οποία οφείλει την εμφάνισή της

Η διάσημη σταρ είναι γνωστή για τη νεανική της όψη και την ασυναγώνιστη λάμψη που αποτυπώνεται στις φωτογραφίες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jennifer Lopez είναι ένα ενδιαφέρον case study από τη στιγμή που τα τελευταία 20 χρόνια μοιάζει να μην την έχει αγγίξει ούτε στο ελάχιστο ο χρόνος. Η διάσημη σταρ αποκάλυψε σε ένα πρόσφατο βίντεό της ποια είναι τα μυστικά της για να διατηρεί την τέλεια λάμψη της, χαρίζοντας στους φαν της τις συμβουλές της γιαγιάς της. 

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια και η ηθοποιός ανέφερε πως όλες οι γυναίκες στην οικογένειά της ακολουθούσαν διάφορες "τρελές" συνήθειες για να διατηρήσουν την τέλεια εμφάνισή τους - ένα από αυτά ήταν και η μαγιονέζα στα μαλλιά - με τη Lopez να θέλει να μοιραστεί όλη τη σοφία. "Όταν ήμουν μικρή, η μαμά μου και η γιαγιά μου και οι θείες μου είχαν όλα αυτά τα περίεργα μυστικά ομορφιάς. Ένα από αυτά ήταν το ελαιόλαδο", δήλωσε η σταρ, το οποίο είναι το "star" συστατικό στη σειρά προϊόντων περιποίησής της. 

Όσο για την "κρυφή" συμβουλή που ακολουθεί για να έχει ένα νεανικό βλέμμα, είναι ότι χρησιμοποιεί καθημερινά δάκρυα για τα μάτια, ώστε να μοιάζουν πιο λαπερά και "ξύπνια". "Το κάνω κάθε μέρα πριν από το σέρουμ γιατί δεν θέλω να πέσει πάνω, όμως μ' αρέσει να έχω φωτεινά μάτια. Πιστεύω πως είναι το πρώτο πράγμα που κάποιος βλέπει", είπε χαρακτηριστικά. 

Όσο για το τρίτο μυστικό της που δεν κοστίζει τίποτα είναι φυσικά ο ύπνος, στον οποίο δίνει μεγάλη σημασία. "Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά ομορφιάς είναι ο ύπνος. Όμως ένα από τα τρικ όταν δεν μπορώ να κοιμηθώ, υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες που νιώθω πως μπορείς να κοιμηθείς πριν αποκοιμηθεί το πρόσωπό σου. Έτσι, είναι είτε λιγότερο από 4 ώρες ή περισσότερο από 7. Αυτός είναι ο κανόνας μου", είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε Επίσης