Το συγκινητικό μήνυμα της Celine Dion για τα Χριστούγεννα

Η πρώτη εμφάνιση της εμβληματικής star μετά την αποκάλυψη του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με θάρρος και δάκρυα στα μάτια, δύο εβδομάδες νωρίτερα, η Celine Dion μίλησε ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, το οποίο την ανάγκασε να ακυρώσει τις εμφανίσεις της στην παγκόσμιο περιοδεία που διοργάνωσε για την επερχόμενη άνοιξη και καλοκαίρι. Η εμβληματική star αποκάλυψε πως πάσχει από ένα νευρολογικής φύσεως σύνδρομο, το λεγόμενο "Stiff Person" (καθηλωμένου ατόμου) που στην ουσία επηρεάζει το σώμα του ατόμου, οδηγώντας το σε ακαμψία, αναφέροντας μάλιστα πως η εν λόγω ασθένεια επηρεάζει 1 στο 1.000.000 και δεν υπάρχει θεραπεία.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια και στιχουργός εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά τα ανησυχητικά νέα για την υγεία της σε ένα σύντομο βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με σκοπό να ευχηθεί στους εκατομμύρια followers της για τα Χριστούγεννα. Με μια λιτή εμφάνιση, φορώντας ένα μοβ φούτερ και ένα λευκό μπουφάν, στέκεται μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και στέλνει τις πιο θερμές ευχές μέσα από την καρδιά της.

"Ευτυχία, αγάπη και τα καλύτερα για την υγεία" ευχήθηκε φανερά συγκινημένη η Celine Dion τόσο στην αγγλική, όσο και γαλλική γλώσσα, με τους εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές της να σπεύδουν να σχολιάσουν πόσο "όμορφη και γενναία" παραμένει.

Διαβάστε Επίσης