Βασιλιάς Κάρολος | Οι αλλαγές στα σχέδια της τελετής στέψης του μετά τις αποκαλύψεις του πρίγκιπα Harry

Γιατί ο Βρετανός μονάρχης θέλει η τελετή να είναι διαφορετική.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο βασιλιάς Κάρολος θα έχει μια εντελώς διαφορετική τελετή στέψης από αυτή που είχε η βασίλισσα Ελισάβετ, αφού, όπως είχε γίνει γνωστό, θέλει να φέρει ένα πιο σύγχρονο αέρα στα τελετουργικά της μοναρχίας ακολουθώντας πάντα τις παραδόσεις.

Ο Βρετανός μονάρχης είχε αποφασίσει να έχει πολύ λιγότερους καλεσμένους από ό,τι η τελετή της μητέρας του, όμως, φαίνεται ότι μετά τις πρόσφατες συζητήσεις στα media με αφορμή τις αποκαλύψεις του πρίγκιπα Harry στο ντοκιμαντέρ του Netflix αλλά και όσες θα κάνει μέσα από την αυτοβιογραφία του, επιθυμεί η στέψη του να γίνει ακόμα πιο ιδιωτική.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του PageSix, η royal expert, Jennie Bond, αποκαλύπτει ότι η στέψη θα είναι "ιδιωτική, σχετική και λιγότερο παλιακή' από αυτή του 1953 με σκοπό να αποτυπώσει "τον ρόλο του μονάρχη σήμερα και το βλέμμα του προς το μέλλον, ενώ ταυτόχρονα είναι δεμένος με τις παλιές παραδόσεις”.

Η στέψη του Καρόλου θα είναι ένα μεγάλο γεγονός με την Bond να σχολιάζει πως θα "είναι μεγαλύτερη από την κηδεία της Ελισάβετ από άποψη καλεσμένων”. Ο Κάρολος προετοιμάζει μια στέψη που θα είναι πολύ μοντέρνα και μάλιστα το κάνει σε συνεννόηση με τη σύζυγό του, Καμίλα Πάρκερ. "Θα έχει την παλιά επισημότητα αλλά θα διατηρήσει τη βασική δομή που θα δείχνει ότι κάτι πολύ σημαντικό συμβαίνει”, τονίζει η Bond.

Διαβάστε Επίσης