Οι Royals που επένδυσαν τα μεγαλύτερα ποσά για την γκαρνταρόμπα τους το 2022

Το 2022 υπήρξε άλλωστε η πρώτη χρονιά δημόσιων εκδηλώσεων μετά την πανδημία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι θαυμαστές των royals τούς ακολουθούν καταπόδας περιμένοντας κάθε δημόσια εμφάνισή τους. Και εκείνοι και κυρίως εκείνες δεν τούς απογοητεύουν, αφού πάντα επιμελούνται τις εμφανίσεις τους επιλέγοντας outfits που εντυπωσιάζουν κι ενίοτε αφήνουν εποχή.

Όχι όμως δίχως κόστος. Το μπάτζετ που επενδύουν κάθε χρόνο οι royals για τα ρούχα τους μόνο αμελητέο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Δημιουργίες του Alexander McQueen και τουαλέτες της Jenny Packham για την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, αλλά και οικονομικές επιλογές, όπως Massimo Dutti για την Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας- αφού μέγιστο καθήκον είναι και η προβολή των εγχώριων ταλέντων της κάθε χώρας.

Τώρα το μπλογκ μόδας UFO No More προσπάθησε να διαπιστώσει ποια royal επένδυσε το μεγαλύτερο ποσό στην γκαρνταρόμπα της. Η πρώτη θέση ανήκει λοιπόν στην Πριγκίπισσα του Μονακό Charline η οποία εκτιμάται ότι πλήρωσε €739,541.52 φέτος για ρούχα. Συγκεκριμένα φωτογραφήθηκε με 105 νέα outfits κατά τη διάρκεια του 2022.

Οι Royals που επένδυσαν τα μεγαλύτερα ποσά για την γκαρνταρόμπα τους το 2022

Η επόμενη; Δεν είναι Royal τεχνικά, αφού όπως γνωρίζουμε όλοι δεν υπάρχει Βασιλεία στην Ελλάδα, ωστόσο εκείνη προβάλει τον εαυτό της ως Πριγκίπισσα. Πρόκειται για την Μαρία- Ολυμπία της τέως βασιλικής οικογένειας που είναι οπαδός της Μόδας και την βλέπουμε συχνά σε ντεφιλέ. Σύμφωνα με το μπλογκ η ίδια επένδυσε €228,930.52 στη δική της γκαρνταρόμπα το 2022.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton, την οποία είδαμε να φοράει 204 νέα κομμάτια αυτόν τον χρόνο, 168 εκ των οποίων μπορέσαμε να "ταυτοποιήσουμε" και άρα να δούμε πόσο κόστισαν. Έτσι λοιπόν η Kate φέρεται να ξόδεψε το ποσό των €217,310.46.

Kate Middleton

Εξάλλου, το 2022 υπήρξε μια δραστήρια χρονιά, αφού ήταν η πρώτη μετά την πανδημία, με πολλές δεξιώσεις και επίσημες εμφανίσεις. Ανάμεσα σε αυτές και η επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους στις ΗΠΑ, λίγο πριν εκπνεύσει ο χρόνος.

Kate Middleton

Βέβαια όπως γνωρίζουμε η Kate συνδυάζει στο ντύσιμό της ακριβά κομμάτια αλλά και ρούχα από το Zara ή την βρετανική εταιρία Hobbs. Φέτος όμως έγραψε ιστορία όταν συμβολικά επέλεξε να νοικιάσει την πράσινη τουαλέτα από το Hurr Collective για την εκδήλωση του Earthshot Prize Awards στη Βοστόνη των ΗΠΑ.