Ο Tom Hanks απαντά για τον νεποτισμό που επικρατεί στο Hollywood

Ο γιός του υποδύεται τον ίδιο σε νεότερη ηλικία στην νέα του ταινία "Ένας άνθρωπος που τον έλεγαν Όττο".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μια μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει στο Hollywood σχετικά με τον νεποτισμό που επικρατεί, μετά από άρθρο- έρευνα του περιοδικού New York. Το άρθρο αναφερόταν στα παιδιά των διάσημων σταρ, ηθοποιών και τραγουδιστών που βρίσκουν πολύ εύκολα ρόλους και κλείνουν συμβόλαια με επιδραστικές εταιρίες, αποκομίζοντας οικονομικά οφέλη εις βάρος συναδέλφων τους που δεν έχουν συχνά καν την ευκαιρία για μία οντισιόν.

Τώρα ο Tom Hanks δίνει το δικό του σχόλιο, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του ταινίας "Ένας άνθρωπος που τον έλεγαν Όττο". Σε αυτή συμπρωταγωνιστεί και ο γιός του, Truman Hanks, ο οποίος υποδύεται τον πατέρα του σε μικρότερη ηλικία.

Ο Tom Hanks απαντά για τον νεποτισμό που επικρατεί στο Hollywood

"Αυτό κάναμε ανέκαθεν. Μέσα σε αυτό μεγάλωσαν τα παιδιά μας. Έχουμε τέσσερα παιδιά και όλα είναι πολύ δημιουργικά, ασχολούνται με κάποιον τρόπο με κάποια μορφή αφήγησης" είπε χαρακτηριστικά ο διάσημος ηθοποιός.

Ο ίδιος και η συζυγός του Rita Wilson έχουν κάνει τέσσερα παιδιά, τους Colin Hanks, Elizabeth Hanks, Chet Hanks και Truman Hanks. 

"Αν δραστηριοποιούμασταν σε επιχείρηση με υδραυλικά ή αν είχαμε ένα ανθοπωλείο, όλη η οικογένεια θα είχε προσφέρει χρόνο κι ενέργεια σε αυτό, ακόμη και αν ήταν μόνο για την απογραφή στο τέλος του χρόνου" πρόσθεσε ο Tom Hanks,  ο οποίος δίνει μια ακόμα εξαιρετική ερμηνεία στη νέα του ταινία υποδυόμενος τον μονήρη χήρο.

Celebrities Tom Hanks

"Το μόνο που δεν αλλάζει ό,τι κι αν γίνει, όποιο και αν είναι το επίθετό σου είναι το αν αυτό που κάνεις έχει τελικά αποτέλεσμα ή όχι" συνέχισε. "Κάθε φορά αυτό είναι το ζητούμενο για όλους μας που ξεκινάμε να αφηγηθούμε μια νέα ιστορία, ή φτιάχνουμε κάτι με αρχή, μέση και τέλος. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά ώστε να δημιουργήσουμε μια αληθινή κι αυθεντική εμπειρία για το κοινό" πρόσθεσε.

"Κι αυτό είναι μια πολύ πιο σημαντική αποστολή από το να αγωνιούμε για το αν κάποιος προσπαθεί να μας πληγώσει" είπε ολοκληρώνοντας την σκέψη του.