Ο πρίγκιπας Harry εξηγεί γιατί στην αυτοβιογραφία του χαρακτήρισε την Καμίλα Πάρκερ "επικίνδυνη"

Ο δούκας του Sussex αποκαλύπτει ποιες είναι οι σχέσεις που έχει σήμερα με τη σύζυγο του πατέρα του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry εξήγησε σε συνέντευξη που έδωσε στον Michael Strahan για την εκπομπή ‘Good Morning America’ γιατί χαρακτήρισε στην αυτοβιογραφία του την Καμίλα Πάρκερ, σύζυγο του βασιλιά Καρόλου και σημερινή queen consort της Μεγάλης Βρετανίας, επικίνδυνη.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος στη συνέντευξη, ο Harry είχε ζητήσει μαζί με τον αδελφό του William από τον Κάρολο να μην παντρευτεί την Καμίλα, αλλά πως ήθελαν ο πατέρας τους να είναι ευτυχισμένος. Όπως γράφει, άλλωστε, ο Harry στη ‘Ρεζέρβα’: "Ήθελα και η Καμίλα να είναι ευτυχισμένη. Ίσως να ήταν λιγότερο επικίνδυνη έτσι;".

Όπως δήλωσε ο Harry που υπονόησε στο βιβλίο του ότι η Καμίλα τον είχε εκμεταλλευτεί για να δημιουργήσει για την ίδια ένα καλύτερο δημόσιο προφίλ: "Έχω τεράστια συμπόνια για εκείνη, επειδή ήταν το τρίτο πρόσωπο μέσα στον γάμο των γονιών μου" εξηγώντας ότι μετά τον θάνατο της Diana και μετά τον γάμο της με τον Κάρολο "έπρεπε να χτίσει την εικόνα της και όσες συζητήσεις έγιναν και συμφωνίες, την έκαναν να πιστέψει ότι αυτός θα ήταν ο καλύτερος τρόπος".  

Ο δούκας του Sussex αποκάλυψε μάλιστα ότι δεν έχει μιλήσει με την Καμίλα αρκετό καιρό: "Αγαπώ κάθε μέλος της οικογένειάς μου, παρά τις διαφορές. Οπότε όταν την βλέπω είμαστε ευχάριστοι ο ένας με τον άλλο. Είναι η μητριά μου, δεν την βλέπω σαν την κακιά μητρία. Βλέπω κάποιον που έχει παντρευτεί μέσα σε αυτόν τον θεσμό και έχει κάνει τα πάντα για να βελτιώσει τη δική της φήμη και τη δική της εικόνα, για το δικό της καλό".

Διαβάστε Επίσης