Βασίλισσα Ελισάβετ | H συμβουλή που είχε δώσει στην Meghan Markle για τη γέννηση του πρώτου της παιδιού

Η Βρετανίδα μονάρχης είχε συζητήσει με την δούκισσα του Sussex για τη μητρότητα και την εγκυμοσύνη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry μπορεί να έκανε πολλές αποκαλύψεις στο βιβλίο του 'Ρεζέρβα' που θα ενοχλήσουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, μοιράστηκε όμως και ιστορίες που συγκινούν αφού αφορούν στην αγαπημένη του γιαγιά, βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο 38χρονος πρίγκιπας περιέγραψε στην αυτοβιογραφία του τη σχέση που είχε η Meghan Markle και η βασίλισσα, τον τρόπο που ήρθαν πιο κοντά αλλά και τις συμβουλές που είχε δώσει η Βρετανίδα μονάρχης στη σύζυγο του εγγονού του σχετικά με την εγκυμοσύνη και τον τοκετό.

Όπως λέει στο βιβλίο του, όταν η Meghan και η βασίλισσα είχαν κάνει την πρώτη τους κοινή εμφάνιση τον Ιούνιο του 2018, μετά τον βασιλικό γάμο στο Windsor, η δούκισσα είχε εντυπωσιαστεί από τη βασίλισσα και ήταν πολύ ευτυχισμένη με τον πόσο πολύ είχε συνδεθεί μαζί της.

"Η βασίλισσα κι εγώ δεθήκαμε πραγματικά” είχε πει στον Harry εξηγώντας του πως "μιλήσαμε για το πόσο πολύ θέλω να γίνω μαμά και μου είπε ότι το καλύτερο πράγμα για να προκαλέσεις τοκετό είναι μια βόλτα με αυτοκίνητο με λακκούβες! Της είπα ότι θα το θυμάμαι αυτό όταν θα έρθει η στιγμή”.

Η Meghan είχε γεννήσει το πρώτο της παιδί, τον γιο της Archie, ένα χρόνο μετά, τον Μάιο του 2019 και λίγο αργότερα αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Αμερική όπου η δούκισσα γέννησε την Lilibet Diana.

Διαβάστε Επίσης