Ο Aidan επέστρεψε! Οι πρώτες φωτογραφίες της Sarah Jessica Parker και του John Corbett από τα γυρίσματα του And Just Like That...

Η "Carrie" και ο "Aidan" ξανά μαζί!

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα γυρίσματα για τη 2η σεζόν του And Just Like That... έχουν ξεκινήσει και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram έγινε η επιβεβαίωση της επιστροφής του "Aidan". Ο λογαριασμός μοιράστηκε μια σειρά από στιγμιότυπα που απεικονίζουν τη Sarah Jessica Parker και τον John Corbett- που ερμηνεύει τον "Aidan"- να κρατιούνται χέρι - χέρι στους δρόμους της Νέας Υόρκης. "Σςςς. Μην το πείτε σε κανέναν", γράφει η λεζάντα, ενώ η Parker, που αναβιώνει στη σειρά τον εμβληματικό ρόλο της ως Carrie Bradshaw, σχολίασε με comment: "Σςςς". 

O "Aidan" ήταν η on-and-off σχέση - κι αργότερα αρραβωνιαστικός- της "Carrie" στην 3η και 4η σεζόν του Sex and the City. Το ζευγάρι χώρισε την πρώτη φορά μετά την ομολογία της Carrie ότι τον απάτησε με τον - μελλοντικό σύζυγό της- Mr Big και τη δεύτερη όταν αρνήθηκε να προχωρήσει σε γάμο μαζί του μετά την πρόταση που της έκανε γιατί δεν μπορούσε να δεσμευτεί.

Διαβάστε τη συνέχεια στο madamefigaro.gr