Ο βασιλιάς Κάρολος είναι έξαλλος με τα όσα έγραψε ο πρίγκιπας Harry για την Καμίλα στο βιβλίο του

Ο Βρετανός μονάρχης δεν μπορεί να πιστέψει πως ο γιος του το παρατράβηξε τόσο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry προχώρησε σε διάφορες αποκαλύψεις στην αυτοβιογραφία του "Spare" (Ρεζέρβα) ρίχνοντας τα βέλη του σε αρκετά χωρία της στον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο και τον αδερφό του, πρίγκιπα William. Ωστόσο, αυτό που λέγεται πως εξαγρίωσε περισσότερο τον νέο Βρετανό μονάρχη ήταν η αναφορά στο πρόσωπο της συζύγου του, Καμίλα. 

Ειδικότερα, ο Harry αποκάλεσε την Καμίλα "επικίνδυνη" στο βιβλίο του, ενώ είχε αποκαλύψει πως ο ίδιος και ο πρίγκιπας William είχαν ζητήσει από τον πατέρα τους να μην την παντρευτεί. Όπως είναι γνωστό, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας διατήρησαν την τακτική "never complain, never explain", χωρίς να κάνουν κάποιο σχόλιο για το βιβλίο του δούκα του Sussex, όμως πηγές από κοντινό περιβάλλον του βασιλιά Καρόλου αποκάλυψαν στο Us Weekly το πώς νιώθει ο μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου. 

"Ο Κάρολος είναι συγχυσμένος. Είναι θυμωμένος και εξαγριωμένος που ο Harry προχώρησε σε τόσους ντροπιαστικούς και καταστροφικούς ισχυρισμούς, που τον τοποθέτησaν άσχημη θέση με την Καμίλα, τώρα που την τράβηξε στη εξίσωση. Αυτό ξεπέρασε τα όρια με περισσότερους από έναν τρόπο, όμως υπάρχουν τόσα σκανδαλώδη σχόλια και αποκαλύψεις από τον Harry που ο πατέρας του δεν ξέρει από πού να ξεκινήσει. Έχει ελπίδα πως στο μέλλον η σκόνη θα καταλαγιάσει και ο Harry θα μαλακώσει την καρδιά του προς την οικογένειά του, ή τουλάχιστον το ελπίζει. Όμως δεν πρόκειται να κάνει πίσω ή να ζητήσει συγγνώμη", δήλωσε το άτομο από το κοντινό περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας. 

Από την άλλη δεν έφτανε μόνο το βιβλίο, καθώς ο πρίγκιπας Harry από την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε διάφορες εκπομπές της βρετανικής και της αμερικανικής τηλεόραση. Πιο αναλυτικά, στην εκπομπή του Anderson Cooper "60 Minutes", ο δούκας του Sussex εξήγησε περαιτέρω το γιατί αποκάλεσε την Καμίλα επικίνδυνη. "Ήταν η κακιά της ιστορίας, το τρίτο πρόσωπο στον γάμο, έπρεπε να αποκαταστήσει την εικόνα της. Η ανάγκη της για να αποκαταστήσει την εικόνα της, αυτό την έκανε επικίνδυνη εξαιτίας των διασυνδέσεών της που διαμόρφωσε μέσα στον βρετανικό Τύπο. Και υπήρχε ανοιχτή προθυμία και από τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν πληροφορίες και με μία οικογένεια που είχε χτιστεί στην ιεραρχία και με εκείνη που ήταν στον δρόμο για να γίνει βασιλική σύζυγος. Θα υπήρχαν άνθρωποι και σώματα στον δρόμο εξαιτίας αυτού", είχε δηλώσει. 

Διαβάστε Επίσης