Η Brigitte Macron μοιράστηκε το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί

Λίγο πριν κλείσει τα 70 η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας αποκάλυψε το πώς κρατάει τη σιλουέτα της σε φόρμα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αναμφίβολα, η Brigitte Macron αποτελεί μία αρκετά πολυάσχολη γυναίκα, δεδομένου ότι βρίσκεται στο πλευρό του Προέδρου της Γαλλίας με αναρίθμητα meetings και ταξίδια να διεκδικούν τον πολύτιμο χρόνο της. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας αμελεί τη γυμναστική της, που είναι κομμάτι του wellbeing της. 

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό S Le Magazine de Sophie Davant αναφέρθηκε στην προπόνηση που κάνει καθημερινά που δεν ξεπερνά τα 30 λεπτά. Όπως είναι γνωστό, η Macron διατηρεί μία καλλίγραμμη σιλουέτα, με αποτέλεσμα πολλές γυναίκες να θέλουν να μάθουν το τι κάνει για να παραμένει fit. 

"Για να διατηρώ τη φόρμα μου, κάνω μισή ώρα γυμναστική την ημέρα, μόνη ή με προπονητή", εξήγησε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, με την προπόνησή της να περιλαμβάνει cardio προγράμματα. Όπως είναι γνωστό, ο σύζυγός της απολαμβάνει τις προπονήσεις μποξ, ενώ η ίδια όπως είχε αναφερθεί στο βιβλίο του 2018 "Les dames de l' Élysée" του Bertrand Meyer - Stabley, συνήθως κάνει ποδήλατο, βάρη και ασκήσεις επί τάπητος. 

Παράλληλα, η ίδια αφιερώνει χρόνο στο να γράφει και να διαβάζει, καθώς και το μυαλό της χρειάζεται εξάσκηση. Τέλος, είναι κατανοητό πως η Macron προσέχει τη διατροφή της, ακολουθώντας μία ισορροπημένη διατροφή, που είναι πλούσια σε φρούτα και λαχανικά. Φυσικά, όπως όλοι οι άνθρωποι, δεν μπορεί συνέχεια να βρίσκεται σε πρόγραμμα και υπάρχουν και στιγμές που δεν καταφέρνει να μείνει εντός πλάνου. Όπως εξήγησε, το μυστικό της για να μεγαλώνεις καλά είναι "να αποδεχθείς πως κάποιες ημέρες δεν βρίσκεσαι στην κορυφή". 

Διαβάστε Επίσης