Beyoncé | Η εντυπωσιακή εμφάνιση στη σκηνή μετά από 4 χρόνια – Το ντουέτο με την Blue Ivy

H διάσημη τραγουδίστρια έδωσε μια συναυλία-υπερπαραγωγή στο Dubai.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά από 4 χρόνια απουσίας από τις live εμφανίσεις, η Beyonce εμφανίστηκε σε ένα show- υπερπαραγωγή στο 'Atlantis The Royal Resort' στο Dubai.

Η 41χρονη σταρ ερμήνευσε τις καλύτερες επιτυχίες της, όπως τα "Crazy in Love", "Beautiful Liar" και "Naughty Girl" και τα νεότερα hits της "Freedom" ,"Spirit" και "Be Alive". Στη σκηνή τη συνόδευσε και η κόρη της 'Blue Ivy' με την οποία ερμήνευσε το ντουέτο 'Brown Skin Girl'. Η 11χρονη κόρη της σταρ και του Jay-Z έδειχνε να έχει αυτοπεποίθηση πάνω στη σκηνή ενώ έδειξε και τις χορευτικές της ικανότητες.

Beyoncé | Η εντυπωσιακή εμφάνιση στη σκηνή μετά από 4 χρόνια – Το ντουέτο με την Blue Ivy

Η Beyoncé που τελευταία φορά είχε ανέβει στη σκηνή το 2018 στο φεστιβάλ 'Global Citizen' άλλαξε πολλά outfits κατά τη διάρκεια της συναυλίας, συμπεριλαμβανομένου ενός κίτρινου custom made Atelier Zuhra φόρεμα με το οποίο άνοιξε τη συναυλία τραγουδώντας το 'At Last' της Etta James. H τραγουδίστρια εμφανίστηκε επίσης με ένα κόκκινο Nicolas Jebran bodysuit διακοσμημένο με χρυσά πετράδια που είχε συνδυάσει με μια ασορτί φούστα κι ένα εντυπωσιακό headpiece.

Beyonce


 

Διαβάστε Επίσης