Sarah Ferguson | Η φράση της βασίλισσας Ελισάβετ που είπε στην κηδεία της Lisa Marie Presley

Η συγκινητική ομιλία που έδωσε για την φίλη της και κόρη του Elvis Presley.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Sarah Ferguson τίμησε την καλή της φίλη, Lisa Marie Presley, στην κηδεία της δίνοντας ένα συγκινητικό λόγο στην τελετή που έγινε στην κατοικία του Elvis στο Mepmphis, τη Graceland.

H 63χρονη πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Andrew, μάλιστα, συμπεριέλαβε μια φράση της βασίλισσας Ελισάβετ, δείχνοντας πόσο πολύ την έχει επηρεάσει η Βρετανίδα μονάρχης που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Σεπτέμβρη.

"Στέκομαι εδώ με μεγάλη τιμή γιατί αποκαλούσε η μία την άλλη "αδελφή” και ήμουν μαζί με όλους εσάς όλη σας τη ζωή. Αδελφή μου αυτό είναι για σένα με στοργή. Η πεθερά μου συνήθιζε να λέει πως τίποτα που μπορεί να ειπωθεί και να μπορεί να πάρει μακριά τον πόνο αυτών των στιγμών, γιατί το πένθος είναι το τίμημα που πληρώνουμε για την αγάπη. Και πόσο δίκιο είχε”, είπε η Ferguson.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με καλεσμένους πολλούς διάσημους φίλους της Lisa Marie και την οικογένειά της, την κόρη της Riley Keough, τον αδελφό της Navarone Garcia, τον πρώην σύζυγό της Michael Lockwood, τις 14χρονες δίδυμες κόρες της, Finley και Harper, και φυσικά την μητέρα της, Priscilla.

"Βλέπουμε τη Priscilla σαν μητέρα της Lisa Marie, βλέπουμε τη Lisa Marie και λέμε 'έχασες έναν γιο'. Δεν υπάρχουν λέξεις όταν οι μαμάδες χάνουν τα παιδιά τους. Σήμερα θα μιλήσουμε για δράση. Η δράση είναι ο τρόπος για να πάμε μπροστά. Για τη Riley, τη Harper και τη Finley αλλά και όλη την οικογένεια, περπατάμε μπροστά για να σας στηρίξουμε. Είμαστε όλοι μαζί σας. Εάν απλώσετε το χέρι σας θα είμαστε εκεί. Εγώ σίγουρα θα είμαι εκεί”, είπε.

Η Sarah έκλεισε τον λόγο της διαβάζοντας ένα ποίημα του George Frost που είχε γράψει όταν πέθανε ο αδελφός του: "Μείνετε στο φως, μην σταθείτε ποτέ στη σκιά. Μην καταραστείτε την απουσία μου γιατί θα ξεφύγει το φως. Ζω στα χαμόγελα, το φεγγάρι, τα αστέρια και τον ουρανό. Και νιώθω αιώνια περηφάνια όσο σας βλέπω να πετάτε”.

Διαβάστε Επίσης