Η Jane Fonda για την Katharine Hepburn: "Ήθελε να σιγουρέψει ότι γνώριζα πως ήταν πάνω από εμένα"

Η ηθοποιός αποκάλυψε το τι δεν κάνει εκείνη στους συμπρωταγωνιστές της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Jane Fonda αναφέρθηκε στη δύσκολη επαγγελματική σχέση που είχε με την Katharine Hepburn στην ταινία On Golden Pond, μαθαίνοντας το τι να μην κάνει στους νεότερους συμπρωταγωνιστές της. Με αφορμή τη νέα της ταινία, η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό AARP The Magazine, αποκαλύπτοντας πως κάνει το ακριβώς αντίθετο, από εκείνο που εισέπραττε από την Hepburn.

"Με έκανε να φοβάμαι η Katharine Hepburn, αυτό είναι σίγουρο. Θεέ μου. Όταν γυρίζαμε το On Golden Pond, σιγούρευε πως εκείνη ήταν πάντα στην κορυφή και ότι εγώ το ήξερα. Νομίζω πως οι συμπρωταγωνιστές μου θα σου πουν πως προσπαθώ να κάνω το ακριβώς αντίθετο, κάνοντας τον κόσμο να νιώθει άνετα", εξήγησε η ηθοποιός

Πριν από κάποια χρόνια, η Fonda είχε αναφέρει ξανά πως δεν είχε περάσει καλά στη συνεργασία τους, αποκαλώντας την Hepburn ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, αλλά κάπως κακιασμένη. Μάλιστα, είχε εξομολογηθεί πως η 4 φορές βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός της είχε πει πως "δεν θα τα κατάφερνες παλαιότερα". "Ήταν πολύ ανταγωνιστική. Πίστευε πως κυνηγούσα να κερδίσω περισσότερα Όσκαρ από εκείνη και όταν κέρδισε για το On Golden Pond την πήρα να τη συγχαρώ και εκείνη μού είπε: Δεν θα με πιάσεις ποτέ", είχε δηλώσει η Fonda στo αμερικανικό Harper's Bazaar. "Εκείνο που λάτρευα σε εκείνη ήταν ότι έπαιρνε πολύ σοβαρά τη δουλειά της μεγαλύτερης. Ήταν σκόπιμο το να με διδάσκει και να μου μιλά, δίνοντάς μου να διαβάζω ατάκες και το έβρισκα καταπληκτικό. Δεν της άρεσα", πρόσθεσε. 

Η Hepburn που πέθανε σε ηλικία 96 ετών, είχε κερδίσει 12 υποψηφιότητες για Όσκαρ και 4 αγαλματίδια, ενώ η Fonda μέχρι την τελευταία απονομή της "νέμεσής" της είχε λάβει 2 Όσκαρ. 

Διαβάστε Επίσης