Η Meghan Markle είχε αρνηθεί τη βοήθεια της Sophie του Wessex όσο ζούσε στο Παλάτι

Σύμφωνα με το βιβλίο του Gyles Brandreth, η βασίλισσα Ελισάβετ είχε προτείνει τη Sophie ως μέντορα της Markle.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν η Meghan Markle είχε δηλώσει στο ντοκιμαντέρ που δημιούργησαν με τον πρίγκιπα Harry για το Netflix πως δεν είχε κάποιο μέντορα, ούτε κάποιον "δάσκαλο" για να της μάθει τα βασικά για το πώς να συμπεριφέρεται ως royal, ο συγγραφέας Gyles Brandreth, του βιβλίου Elizabeth: An Intimate Portrait, είχε αντίθετη γνώμη. 

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η βασίλισσα Ελισάβετ είχε προτείνει στη Meghan να τη βοηθήσει η Sophie του Wessex, που φημολογείται πως ήταν η αγαπημένη της μονάρχη, στο τι σημαίνει να είσαι royal, δεδομένου ότι οι δυο τους είχαν έρθει από παρόμοια backgrounds. "Η βασίλισσα, η οποία φυσικά τα είχε δει όλα πριν, κατάλαβε πως το κορίτσι του Harry μπορεί να έβρισκε την προσαρμογή στη βασιλική ζωή κάπως απαιτητική. Σε ταράζει κάπως, όμως γρήγορα το συνηθίζεις, ήταν αυτή η εμπειρία της βασίλισσας πριν από αρκετά χρόνια. [...] Για να βοηθήσει τη Meghan, η βασίλισσα πρότεινε πως η νύφη της, Sophie του Wessex, θα ήταν η ιδανική μέντορας", έγραφε στο βιβλίο του ο Brandreth.

Όπως αποκάλυψε ο συγγραφέας, η δούκισσα του Sussex προτίμησε να μείνει στη βοήθεια του συζύγου της, πρίγκιπα Harry, αρνούμενη να "συνεργαστεί" με τη Sophie. "Η Meghan έκανε ξεκάθαρο πως ένιωθε πως δεν χρειαζόταν τη βοήθεια της Sophie. Είχε τον Harry", εξήγησε ο συγγραφέας. Ωστόσο, καταλαβαίνουμε πως η εμπειρία του δούκα του Sussex δεν θα ήταν η ίδια με εκείνη της Sophie, η οποία όπως η Markle, δεν προερχόταν από βασιλική οικογένεια. 

Παράλληλα, το γεγονός πως και οι δύο αναγκάστηκαν να αφήσουν τη δουλειά τους, αφού η Sophie είχε τη δική της εταιρεία PR, θα μπορούσε να φέρει τις δύο γυναίκες κοντά. Επίσης, μην ξεχνάμε πως όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Edward, η κόμισσα του Wessex ήταν 34 ετών, όπως η Meghan ήταν 36.

Διαβάστε Επίσης