Πρίγκιπας Harry | Ποια θα είναι η επόμενη δημόσια εμφάνισή του μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του;

Ο δούκας του Sussex έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις στα πλαίσια της προώθησης του βιβλίου του 'Ρεζέρβα'.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry έχει κάνει πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις στα πλαίσια της προώθησης του βιβλίου του 'Ρεζέρβα' με κάθε του συνέντευξη να συζητιέται στα social media και να προκαλεί 'πονοκεφάλους' στο βρετανικό Παλάτι.

Η επόμενη δημόσια εμφάνισή του, όμως, φαίνεται πως θα είναι κάπως διαφορετική – αν και είναι πιθανό να αναφερθεί ξανά στο βιβλίο του- αφού σκοπεύει να μιλήσει στο συνέδριο του 'Better Up' στο San Francisco. Ο δούκας του Sussex θα είναι ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους που θα μιλήσουν για την ψυχική υγεία, όπως οι Issa Rae, David Chang, Robin Arzon και Adam Grant.

Tο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Μαρτίου και ο Harry θα παραβρεθεί εκεί με τον ρόλο του 'Chief Impact Officer' που έχει στο 'Better Up' από τον Μάρτιο του 2011.

Η εμφάνισή του στο συνέδριο θα είναι η πρώτη επαγγελματική εμφάνιση μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του στις 10 Ιανουαρίου, στο οποίο έχει αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετώπιζε με την ψυχική του υγεία μετά τον τραγικό θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana αλλά και τη θητεία του στο Αφγανιστάν.

Διαβάστε Επίσης