"Είχα διπλή ζωή. Ήμουν πολύ δυστυχισμένη" | Η Jane Fonda εξηγεί γιατί πίστευε ότι δεν θα ζούσε μετά τα 30

Η συνέντευξη που έδωσε η 85χρονη σταρ για τις δυσκολίες της νεανικής της ηλικίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jane Fonda έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή 'Call Her Daddy' με αφορμή την κυκλοφορία της νέας της ταινίας '80 for Brady' και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι δεν πίστευε ποτέ ότι θα ζήσει μετά τα 30 πόσω μάλλον ότι θα γιορτάσει τα 85α γενέθλιά της.

Όπως είπε η διάσημη ηθοποιός, οι δυσκολίες που πέρασε στα νεανικά της χρόνια την έκαναν να πιστέψει ότι δεν θα τα καταφέρει: "Είναι τόσο δύσκολο να είσαι νέος. Μην σας κοροϊδέψει κανείς” είπε εξηγώντας πως τότε σκεφτόταν "Τι πρέπει να κάνω; Ποιον πρέπει να γνωρίσω; Ποια πρέπει να γίνω; Τι πρέπει να με ενδιαφέρει;”.

Η σταρ τόνισε ότι οι απαντήσεις σε όλες αυτές τις ερωτήσεις έγιναν εύκολες όσο μεγάλωνε: "Οι περισσότερες δυσκολίες που συνάντησα στη ζωή μου συνέβησαν στα νεανικά μου χρόνια. Είχα βουλιμία, πολύ άσχημα. Είχα μια διπλή ζωή. Ήμουν πολύ, πολύ δυστυχισμένη. Πίστευα ότι δεν θα ζήσω μετά τα 30. Είμαι 85”.

Σε ερωτήση του παρουσιαστή για το ποια ήταν η πιο δύσκολη πρόκληση που συνάντησε και κατάφερε να αντιμετωπίσει χάρη στους φίλους της, η Fonda είπε "ποτέ δεν ζήτησα βοήθεια. Το θεωρούσα μεγάλη αδυναμία. Ήθελα να είμαι σαν άντρας, καταλάβατε. Ότι δεν χρειάζομαι κανέναν”, εξηγώντας ότι "στα 30, στα 40, στα 50, στα 60 ωριμότητα ήταν η ανεξαρτησία. Δεν χρειάζομαι κανέναν, είμαι μεγάλη πια. Δεν υπήρχε αναγνώριση της αλληλεξάρτησης. Κι αυτό είναι αλήθεια για τους άντρες. Ήταν μέρος της κουλτούρας αλλά αυτό άρχισε να αλλάζει”.

Διαβάστε Επίσης