"Δεν θα μου χαρίσει τριαντάφυλλα" | Η Kate Middleton δεν περιμένει λουλούδια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από τον William

H δήλωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας που έκανε εντύπωση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kate Middleton έκανε μια επίσκεψη-έκπληξη στην τοπική αγορά του Leeds στα πλαίσια της επίσκεψής της στην πόλη για την προώθηση της νέας καμπάνιας 'Shaping Us' του Royal Foundation Centre for Early Childhood για τη σημασία των πέντε πρώτων χρόνων στη ζωή ενός παιδιού.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επισκέφτηκε την Kirkgate Market όπου συνομίλησε με τους ντόπιους και τους καταστηματάρχες ενώ κάποια στιγμή σταμάτησε και σε ένα ανθοπωλείο, με τον καταστηματάρχη Neil Ashcroft να της προσφέρουν ένα μπουκέτο με υάκινθους. Ο Ashcroft είπε στην πριγκίπισσα πως "σίγουρα ο πρίγκιπας William θα σας αγοράσει κόκκινα τριαντάφυλλα” δεδομένου ότι πλησιάζει η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η Kate απάντησε πως "δεν νομίζω ότι θα το κάνει” εντυπωσιάζοντας τον καταστηματάρχη, αφού είναι γνωστό ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας συνηθίζει να αγοράζει λουλούδια στη σύζυγό του, όπως στην πρώτη τους γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου μετά τον γάμο τους που έπρεπε να την περάσουν χώρια εξαιτίας των υποχρεώσεών του στο Royal Air Force.

Το ζευγάρι συνηθίζει να γιορτάζει την επέτειο του γάμου τους, όπως το 2021 που είχαν μοιραστεί ένα πολύ τρυφερό βίντεο με στιγμές από την οικογενειακή τους ζωή με τα παιδιά τους, πρίγκιπα George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπα Louis, καθώς και νέα επίσημα πορτρέτα τους.

Ο πρώην προσωπικός τους γραμματέας,  Jamie Lowther-Pinkerton, που βρισκόταν στο πλευρό τους από το 2005 μέχρι το 2013, σε συνέντευξή του αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο ο William και η Kate κατόρθωσαν να μείνουν μαζί και μάλιστα να δημιουργήσουν μια ευτυχισμένη οικογένεια που αποτελεί το μοντέρνο πρόσωπο της μοναρχίας. Όπως είχε πει σε συνέντευξή του στο People, το ζευγάρι ακολουθεί ορισμένους κανόνες που τους βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια να παραμείνουν μαζί. Ο ίδιος εντοπίζει το μυστικό της επιτυχίας στο ότι προέρχονται από διαφορετικά περιβάλλοντα, συνεπώς συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. "Ο πρίγκιπας William έχει την εμπειρία να γνωρίζει πού βρίσκεται ο θεσμός και να τον βλέπει να εξελίσσεται, ενώ η δούκισσα φέρνει τη ρεαλιστική αντίληψη του να προέρχεσαι από μία αξιοπρεπή και προσγειωμένη οικογένεια".

Διαβάστε Επίσης