Kate Middleton | Μοιράστηκε την πιο γλυκιά φωτογραφία των παιδικών της χρόνων

Η φωτογραφία με τον πατέρα της που είχε τραβήξει η Carole Middleton.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kate Middleton πρόσφατα λάνσαρε ένα νέο λογαριασμό στο Instagram για να προωθήσει την καμπάνια ‘Shaping Us’ του Royal Foundation Centre for Early Childhood για την σημασία των πέντε πρώτων χρόνων στη ζωή ενός παιδιού. Στα πλαίσια της καμπάνιας, η πριγκίπισσα της Ουαλίας μοιράστηκε μια δικιά της φωτογραφία από την παιδική της ηλικία.

Στη φωτογραφία που τράβηξε η μητέρα της Kate, Carole Middleton, φαίνεται η πριγκίπισσα σε πολύ μικρή ηλικία να πιάνει το πρόσωπο του πατέρα της, Michael Middleton. Όπως έγραψε στη λεζάντα: "Τα πρόσωπα είναι τα καλύτερα παιχνίδια ενός μωρού".

"Την Τρίτη λανσάραμε το ‘Shaping Us’ για να προωθήσουμε τη σημασία του ρόλου που παίζουν στην υπόλοιπη ζωή μας τα πρώτα παιδικά μας χρόνια. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα μας άρεσε να περάσετε όλοι χρόνο με τους φίλους σας, τις οικογένειές σας, τους συναδέλφους σας και τις κοινότητές σας και να μιλήσετε για τα παιδικά σας χρόνια και πώς διαμόρφωσαν τις ζωές σας", αναφέρει η ανάρτηση στο Instagram.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια Middleton μοιράζεται μια οικογενειακή φωτογραφία στα social media. Η Kate είχε μοιραστεί μια φωτογραφία με τη μητέρα της με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας το 2020 ενώ και η ίδια η Carole είχε ανεβάσει στο Instagram το 2022 μια παλιά φωτογραφία που τη δείχνει περιτριγυρισμένη από τα παιδιά της.