Helen Mirren | Το ξεχωριστό αφιέρωμα που θα κάνει για τη βασίλισσα Ελισάβετ

Η Βρετανίδα ηθοποιός θα ανέβει στη σκηνή των βραβείων BAFTA για να τιμήσει την βασίλισσα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Helen Mirren ετοιμάζεται να κάνει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στη βασίλισσα Ελισάβετ κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων BAFTA που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου.

Η Βρετανίδα ηθοποιός θα μιλήσει για τη ζωή και το έργο της Ελισάβετ που έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου το 2022 ενώ στο κοινό θα βρίσκεται και ο πρίγκιπας William μαζί με την Kate Middleton. "Η βασίλισσα έχει μια μοναδική θέση στην ιστορία των BAFTA, μια σύνδεση 50 ετών” έγραψε η Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου σε ανακοίνωσή της εκθειάζοντας τη στήριξη της βασίλισσας στις Τέχνες.

Η Mirren έχει υποδυθεί τη βασίλισσα στην ταινία του Peter Morgan 'The Queen' και είχε βραβευτεί με ένα Όσκαρ και ένα BAFTA για την ερμηνεία της το 2006. Το αφιέρωμα θα πραγματοποιηθεί σε μία από τις πιο πολυαναμενόμενες τελετές απονομής των βραβείων με την CEO Jane Millichup να δηλώνει ότι "αυτή τη χρονιά τα βραβεία θα είναι η τελετή με τις περισσότερες παρουσίες δείχνοντας τη σημασία που έχει το βρετανικό κοινό στην παγκόσμια βιομηχανία κινηματογράφου αλλά και τον ρόλο των BAFTA στο να ρίχνει την προσοχή του κοινού σε αυτές τις απίστευτες ταινίες και τους δημιουργούς τους”.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που αναμένεται να παραβρεθούν στα βραβεία είναι οι Ana De Armas, Angela Bassett, Austin Butler, Barry Keoghan, Baz Luhrmann, Bill Nighy, Brendan Fraser, Brendan Gleeson, Carey Mulligan, Cate Blanchett, Charlotte Wells, Colin Farrell, Danielle Deadwyler, Daryl McCormack, Dolly De Leon, Eddie Redmayne, Emma Thompson, Gina Prince-Bythewood, Guillermo Del Toro, Hong Chau, Jamie Lee Curtis, Ke Huy Quan, Kerry Condon, Martin McDonagh, Micheal Ward, Michelle Yeoh, Nan Goldin, Paul Mescal, Ruben Östlund, Sam Mendes και Viola Davis.

Διαβάστε Επίσης