Αυτή είναι η νέα σχέση της Miley Cyrus

Μόλις λίγες εβδομάδες μετά το χωρισμό της από την Kaitlyn Carter, η τραγουδίστρια κάνει νέα αρχή.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τις τελευταίες εβδομάδες η Miley Cyrus έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα media με την ερωτική της ζωή. Πρώτα έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού της από τον Chris Hemsworth, με τον οποίο ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2009 και παντρεύτηκαν πριν μόλις ένα χρόνο. Ύστερα ήρθε πάλι στο επίκεντρο της προσοχής χάρη στη σχέση της με την Kaitlyn Carter, η οποία λέγεται πως ήταν η αιτία για το τέλος του γάμου της, και τον επακόλουθο χωρισμό τους. 

Αυτή είναι η νέα σχέση της Miley Cyrus

Τώρα οι φήμες τη θέλουν να βρίσκεται σε νέα σχέση. Σύμφωνα με το E! News, η πρώην star της Disney έδωσε ένα γρήγορο φιλί με τον τραγουδιστή Cody Simpson, όταν σταμάτησε χθες σε ένα μαγαζί στο Los Angeles για να πάρει ένα ποτό και σούσι. Το TMZ μοιράστηκε επίσης υλικό, που φαίνονται να φιλιούνται σε ένα μαγαζί με smoothies. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δυο τους είχαν μια πολύ σοβαρή συζήτηση πριν η Miley σηκωθεί για να κάτσει στα πόδια του και να ξεκινήσουν να φιλιούνται έντονα.

Celebrities Miley Cyrus

Η Miley και ο Cody είναι φίλοι εδώ και χρόνια. Ήταν στην ίδια παρέα όταν εκείνη έβγαινε με τον Patrick Schwarzenegger το 2014. Τότε ο Simpson έβγαινε με την Gigi Hadid, αλλά χώρισαν ένα χρόνο αργότερα. "H Miley είναι μία από τις καλύτερές μου φίλες. Είναι πολύ ανοιχτόμυαλη και με βοηθά να γίνω και εγώ έτσι", είχε πει σε συνέντευξή του τον Δεκέμβριο του 2015.

Οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ακόμα τις φήμες.