Courteney Cox | H απάντησή της στην αποκάλυψη ότι ο πρίγκιπας Harry είχε πάρει ναρκωτικά στο σπίτι της

O δούκας του Sussex είχε αποκαλύψει ότι είχε φιλοξενηθεί στο σπίτι της διάσημης ηθοποιού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry έκανε πολλές αποκαλύψεις στο βιβλίο του 'Ρεζέρβα' για τη βασιλική οικογένεια, όμως περιέγραψε και στιγμές από τα νεανικά του χρόνια που είχαν περισσότερο άρωμα... Hollywood. Ο δούκας του Sussex είχε, άλλωστε, την ευκαιρία χάρη στον τίτλο του να γνωρίσει αρκετούς διάσημους ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και την Courteney Cox.

Όπως αποκάλυψε στην αυτοβιογραφία του κάποια στιγμή είχε την ευκαιρία να φιλοξενηθεί στο σπίτι της Cox ενώ βρισκόταν με φίλους του σε ταξίδι στο Λος Άντζελες. Όπως περιέγραψε βρέθηκε στο σπίτι ενώ η ηθοποιός έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι, όμως τελικά επέστρεψε, γνωρίζοντας τον Harry. O πρίγκιπας που ήταν μεγάλος φαν των Friends και μάλιστα είχε ταυτιστεί με τον χαρακτήρα του Chandler είχε ενθουσιαστεί αλλά και αγχωθεί με την γνωριμία του με την... Monica από τα Φιλαράκια, ενώ στη συνέχεια κατέληξε να παίρνει ναρκωτικά στο σπίτι της.

Η 58χρονη ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για την αποκάλυψη που έκανε ο Harry στο βιβλίο του σε συνέντευξη που έδωσε στο Variety επιβεβαιώνοντας όλα όσα περιγράφει ο δούκας στη 'Ρεζέρβα΄. Τόνισε, βέβαια, ότι δεν ήταν εκείνη που έδωσε τα μανιτάρια στον Harry: "Έμεινε στα αλήθεια στο σπίτι για κάποιες μέρες, ίσως δύο ή τρεις. Είναι πολύ καλός άνθρωπος” είπε εξηγώντας πως "δεν έχω διαβάσει το βιβλίο. Θέλω γιατί έχω ακούσει ότι είναι πολύ διασκεδαστικό”.

Όπως είπε η σταρ σχετικά με το περιστατικό με τα ναρκωτικά: "δεν λέω ότι υπήρχαν μανιτάρια, σίγουρα δεν τα έδινα εγώ”. Ο Harry είχε γράψει ότι βρήκε τα μανιτάρια στο ψυγείο και τα πήρε μαζί με έναν φίλο του ενώ μόλις είχε περάσει μια περίοδο μεγάλου άγχους μετά την επιστροφή του από το Αφγανιστάν. "Κάθε μέρα έτρωγα από έξω κι έβλεπα όλη μέρα Friends. Νομίζω είδα κάθε επεισόδιο μέσα στο 2013. Είχα αποφασίσει ότι είμαι σαν τον Chandler”, είχε γράψει, αποκαλύπτοντας ότι είναι μεγάλος φαν της σειράς.
 

Διαβάστε Επίσης