Η συμβουλή ευεξίας που εκτίμησε μεγαλώνοντας η Jennifer Aniston

Για ομορφότερη επιδερμίδα, δυνατό σώμα και καλύτερη υγεία πάρτε στα σοβαρά όσα λέει η Jen – το ίδιο πράττει αδιαλείπτως και η Reese Witherspoon.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όταν πρόκειται για συμβουλές ομορφιάς και ευεξίας οι λαμπεροί celebrities έχουν πάντα κάτι να μοιραστούν με το κοινό από την εμπειρία τους, χωρίς απαραιτήτως αυτό να σημαίνει ότι θα χρειαστεί να ξοδέψουμε μια περιουσία για να ακολουθήσουμε την συμβουλή τους. Οι προφανείς τελικά συνήθειες είναι και οι πιο αποτελεσματικές για ομορφότερη επιδερμίδα, δυνατό σώμα και καλύτερη υγεία εξομολογείται σε νέα την συνέντευξη η Jennifer Aniston.

Η διάσημη ηθοποιός, γνωστή για την προσεκτικά επιμελημένη ρουτίνα ευεξίας της, χάρη στην οποία διατηρεί άψογη την εμφάνιση της μέχρι σήμερα, παραδέχτηκε πως όταν ήταν νεότερη υπέπεσε σε ένα πολύ σημαντικό λάθος, το οποίο αναγνώρισε μεγαλώνοντας και τελικά εκτίμησε. Μιλώντας σε γυναικείο περιοδικό μόδας, η αγαπημένη πολλών "Rachel" ανέφερε χαρακτηριστικά ότι "ο ύπνος είναι εξαιρετικά όμορφος", όμως κάποτε τον θεωρούσε δεδομένο για αυτό και δεν τον εκμεταλλευόταν όπως θα έπρεπε.

"Όταν είσαι νέος θεωρείς τον ύπνο δεδομένο. Σκέφτεσαι συχνά ‘’μπορώ να επιβιώσω ακόμα και με 3 – 5 ώρες ύπνου και να συνεχίσω να νιώθω υπέροχα’’ και μετά αρχίζουν τα προβλήματα. Σταματάς να αισθάνεται υπέροχα, η απόδοσή σου μειώνεται και τα επίπεδα της υγείας σου δεν βρίσκονται εκεί που θα έπρεπε να είναι" τόνισε μεταξύ άλλων η εμβληματική σταρ. Ο ποιοτικός ύπνος, σύμφωνα με τα λεγόμενα της, είναι ένα δώρο καθώς ξεκουράζει ολοκληρωτικά σώμα και μυαλό, με την έλλειψη του να συνδέεται με μια σειρά προβλημάτων.

Όπως ανέφερε στην συνέχεια, όταν πλέον δεν κοιμάται αρκετά την νύχτα, το επόμενο πρωί έχει μάθει να μην πιέζει υπερβολικά τον εαυτό της, επειδή δεν έχει ξεκουραστεί πλήρως. "Δεν πιέζω τον εαυτό μου τόσο πολύ την επόμενη μέρα, ούτε στην προπόνηση, γιατί αυτό μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό, αφού το σώμα και το μυαλό δεν είναι αρκετά ξεκούραστα" σημειώνει, επισημαίνοντας πως τις "πολύτιμες" συμβουλές ευεξίας της, της μοιράζεται ανοιχτά, εκτός από το κοινό της και με την συμπρωταγωνίστρια της στο "The Morning Show",  Reese Witherspoon, η οποία συνεχώς καταφεύγει σε εκείνη για tips ευεξίας και ομορφιάς. 

Διαβάστε Επίσης