Πριγκίπισσα Madeleine | Η μη δημοφιλής αλλά πολύ κομψή κόρη του βασιλιά Carl Gustaf επιστρέφει στο σουηδικό Παλάτι

Η μικρή κόρη του βασιλικού ζεύγους της Σουηδίας μετακομίζει μαζί με την οικογένειά της από την Αμερική στη Σουηδία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Madeleine, η μικρή κόρη του βασιλιά Carl Gustaf της Σουηδίας και της βασίλισσας Silvia αποφάσισε να επιστρέψει στην χώρα της μαζί με την οικογένειά της.

Η Madeleine υπήρξε ένα από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της χώρας που δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα αρεστή στον κόσμο. Από τα νεανικά της χρόνια, τα tabloids έκαναν πρωτοσέλιδα τα νυχτοπερπατήματά της –όπως συνέβαινε στην Αγγλία και με τον πρίγκιπα Harry, ενώ αργότερα πολλά είχαν γραφτεί για τον χαρακτήρα της αλλά και τις σχέσεις που έκανε.

Η νεαρή πριγκίπισσα είχε ακυρώσει έναν αρραβώνα ενώ είχε και τουλάχιστον μία γνωστή σχέση πριν γνωρίσει και παντρευτεί τον σύζυγό της Christopher O’Neill με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά. Ο O’Neill δεν έγινε επίσης συμπαθής από τον κόσμο αφού δεν άλλαξε υπηκοότητα για τον γάμο ούτε δέχτηκε τίτλο, με πολλούς να θεωρούν ότι σνομπάρει το σουηδικό Παλάτι.

Στην πραγματικότητα, το ζευγάρι ήθελε να έχει μια καθημερινότητα μακριά από τη βασιλική ζωή κι έτσι επέλεξε να ζήσει στην Αμερική με την Madeleine να εργάζεται στον φιλανθρωπικό οργανισμό της μητέρας της στη Νέα Υόρκη. Η Madeleine δηλώνει "κανονική μαμά" ενώ ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με την οικογένειά της στο Instagram.

"Με ξυπνούν και φτιάχνουμε πρωινό μαζί και το πρωινό πετάει σε όλο το δωμάτιο. Και μετά πάμε στο πάρκο και κάνουμε κούνια, προσπαθούμε να κάνουμε πολλές δραστηριότητες γιατί η μικρή Leonore έχει πολλή ενέργεια και προσπαθούμε να είναι πολυάσχολη με πολλά ερεθίσματα", είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της.

Όταν ο βασιλιάς Carl Gustaf είχε ανακοινώσει το 2019 ότι τα παιδιά της –όπως και τα παιδιά του πρίγκιπα Carl Philip, δεν θα είναι πια επίσημα μέλη της βασιλικής οικογένειας και θα χάσουν τους βασιλικούς τίτλους τους, η Madeleine είχε δηλώσει πως "αυτή η αλλαγή ετοιμάζεται εδώ και καιρό. Ο Chris κι εγώ πιστεύουμε ότι είναι καλό για τα παιδιά μας που πλέον έχουν μια καλύτερη ευκαιρία να διαμορφώσουν τις ζωές τους ως ιδιώτες στο μέλλον".

Η πριγκίπισσα που μένει από το 2018 στην Αμερική αποφάσισε να επιστρέψει στη χώρα της μαζί με την οικογένειά της με το σουηδικό Παλάτι να το ανακοινώνει επίσημα τονίζοντας ότι η μετακόμιση θα γίνει τον Αύγουστο του 2023: "Η πριγκίπισσα Madeleine και ο Christopher O’Neill μαζί με τα παιδιά τους θα μετακομίσουν στη Στοκχόλμη τον Αύγουστο του 2023" αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση εξηγώντας ότι ο χρόνος παραμονής τους θα είναι αόριστος ενώ θα μείνουν σε βασιλική κατοικία. Τα παιδιά τους, η 9χρονη Leonoere και o 7χρονος Nicolas θα ξεκινήσουν το δημοτικό σε σχολείο της περιοχής ενώ η 4χρονη Adrienne θα ξεκινήσει το προνήπιο.

Διαβάστε Επίσης