Η εκθαμβωτική εμφάνιση της Jennifer Aniston στο Παρίσι για την προώθηση της νέας της ταινίας

To "Murder Mystery 2" με συμπρωταγωνιστή τον Adam Sandler πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα στο Netflix.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία από τις πιο θεϊκές εμφανίσεις πραγματοποίησε η Jennifer Aniston χθες στο Παρίσι με αφορμή την προώθηση της νέας της ταινίας με τον Adam Sandler, Murder Mystery 2, που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix.

Η διάσημη ηθοποιός είπε το ναι στο να πρωταγωνιστήσει για τρίτη φορά με τον συμπρωταγωνιστή της και φίλο της, Sandler, δηλώνοντας χαρούμενη για την εμπειρία και το αποτέλεσμα της δουλειάς. Ειδικότερα, με αφορμή την προώθηση και λίγες ημέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα, η ηθοποιός εμφανίστηκε στο καθιερωμένο photo call αυτή τη φορά στο Παρίσι, φορώντας ένα φόρεμα sheath γραμμής σε σαμπανιζέ απόχρωση με χιλιάδες αστραφτερές λεπτομέρειες σε όλο το μήκος και εκλεπτυσμένα spaghetti straps. Μάλιστα, η ίδια ολοκλήρωσε το outfit με ένα μικρό λευκό faux γουνάκι για να κάνει ακόμα πιο glam το αποτέλεσμα. 

Όσο για το μακιγιάζ της, η ηθοποιός κινήθηκε σε γήινους τόνους, δίνοντας έμφαση στη νεανική όψη. Άλλωστε, είναι γνωστό πως δεν λατρεύει τα βαριά μακιγιάζ, ως λάτρης του μινιμαλισμού. Σε ό,τι αφορά τα μαλλιά της, η Aniston δεν θέλησε να λοξοδρομήσει, παρά αρκέστηκε στο κλασικό, σήμα κατατεθέν hairstyle που έχει τα τελευταία 20 χρόνια. 

Αλλά και ο Adam Sandler πραγματοποίησε μία dressy εμφάνιση, επιλέγοντας ένα μπλε σακάκι με ασορτί πουκάμισο και γραβάτα. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να απαρνηθεί τον πραγματικό του εαυτό, ολοκληρώνοντας το στιλ με sneakers.

Όπως μαρτυρά ο τίτλος της ταινίας, το Murder Mystery 2 είναι το σίκουελ της πρώτης ταινίας που είχε κυκλοφορήσει το 2019 και είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στο κοινό του Netflix. Τις ίδιες προσδοκίες έχει η πλατφόρμα και για το δεύτερο φιλμ, χάρη στους εκατομμύριους φαν που έχουν οι δύο πρωταγωνιστές. Να σημειωθεί πως η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Μαρτίου.

Διαβάστε Επίσης