Ο Ben Affleck ξεκαθάρισε τη θέση του για τον γάμο του με τη Jennifer Garner

Ο διάσημος ηθοποιός είχε δηλώσει πριν από δύο χρόνια ότι θα εξακολουθούσε να είναι αλκοολικός, αν παρέμενε παντρεμένος με τη Garner.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Για χρόνια ο Ben Affleck αντιμετώπιζε πρόβλημα εθισμού με το αλκοόλ, γεγονός που οδήγησε τον γάμο του με τη Jennifer Garner στον χωρισμό. Ο ηθοποιός πριν από λίγα χρόνια είχε κάνει μία δήλωση στην εκπομπή του Howard Stern σχετικά με την περίοδο εκείνη, λέγοντας πως θα εξακολουθούσε να είναι αλκοολικός, αν παρέμενε στον γάμο του με την ηθοποιό. Δύο χρόνια αργότερα, ο ηθοποιός αποφάσισε να σχολιάσει ξανά τα όσα είχε πει, βάζοντας τα πράγματα στη θέση του.

"Για να είμαι ξεκάθαρος, η συμπεριφορά μου ήταν εντελώς δική μου ευθύνη", είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Hollywood Reporter, εξηγώντας πως ένιωσε πως τα σχόλιά του παρερμηνεύτηκαν. "Το επιχείρημα που προσπαθούσα να χρησιμοποιήσω ήταν λυπηρό", είπε, προσθέτοντας πως "ο καθένας που περνάει από χωρισμό κάνει τον απολογισμό: πόσο πολύ προσπαθούμε; Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλο. Νοιαζόμαστε ο ένας. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλο".

Μάλιστα, ο ίδιος προσπάθησε να πει με άλλα λόγια τι ήταν αυτό που ήθελε να εκφράσει, το οποίο παρερμηνεύθηκε κατά τη γνώμη του. "Αυτό που προσπαθούσα να πω είναι ότι έπινα τόσο πολύ και όσο λιγότερο χαρούμενος γίνεσαι είτε είναι στη δουλειά σου, στον γάμο σου είναι απλά αυτό. Όσο η ζωή σου γίνεται πιο δύσκολη, αν κάνεις πράγματα για να γεμίσεις το κενό που δεν είναι υγιεινά, θα ξεκινήσεις να κάνεις περισσότερα από αυτά", είπε χαρακτηριστικά.

Στην ουσία, αυτό που ήθελε να πει ήταν ότι από τη στιγμή που δεν ήταν καλά, προσπαθούσε να κάνει πράγματα, τα οποία ήταν βλαβερά για την υγεία του, όσο η κατάσταση χειροτέρευε, θέλοντας να βγάλει από το μυαλό του κοινού ότι το πρόβλημα ήταν ο γάμος του με τη Garner. Αναμφίβολα, η δήλωσή του είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις από φαν και κοινούς γνωστούς του πρώην ζευγαριού, οι οποίοι είχαν υποστηρίξει την ηθοποιό για την φροντίδα που παρείχε πάντα στον Affleck, ακόμα και όταν είχαν χωρίσει. 

Διαβάστε Επίσης