Οι Blake Lively και Ryan Reynolds απέκτησαν το τρίτο τους παιδί

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο η ηθοποιός γέννησε πριν από δύο μήνες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds έγιναν για τρίτη φορά γονείς, όπως μεταδίδουν τα ξένα Μέσα εδώ και μερικές ώρες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι απέκτησε το τρίτο του παιδί πριν από δύο μήνες περίπου. 

Η τρίτη εγκυμοσύνη της ηθοποιού είχε γίνει γνωστή όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας Ρokémon Detective Pikachu, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Reynolds. Η οικογένειά τους πλέον έχει πέντε μέλη, καθώς έχουν ήδη άλλες δύο κόρες, την τεσσάρων ετών James και την τριών ετών Inez. 

Το E!  αναφέρει ότι δεν έχουν αποκαλύψει ούτε το όνομά αλλά ούτε το φύλο του παιδιού, προς το παρόν. Ωστόσο η Blake στο παρελθόν έχει εκφράσει έντονα την επιθυμία της να αποκτήσει δύο ή τρία παιδιά. 

Τον περασμένο Μάιο, όταν είχε γίνει γνωστή η εγκυμοσύνη, πηγή είχε αναφέρει στο περιοδικό People ότι οι δυο τους "είναι πάρα πολύ χαρούμενοι που πρόκειται να αποκτήσουν ένα τρίτο παιδί. Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια και πολύ αφοσιωμένοι γονείς. Θα έκαναν αμέτρητα παιδιά αν μπορούσαν". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ