Gisele Bündchen | "Το ότι χωρίζεις δεν σημαίνει ότι σταματάς να αγαπάς τον άλλο"

Όσα δήλωσε το διάσημο μοντέλο για τον πραγματικό λόγο χωρισμού από τον Tom Brady.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Gisele Bündchen νιώθει λες και η ζωή της ξεκινάει από την αρχή, ύστερα από το διαζύγιο από τον επί 13 χρόνια σύζυγό της, Tom Brady. Πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν για τον χωρισμό τους, με το μοντέλο να βάζει τα πράγματα στη θέση τους, αποκαλύπτοντας τον πραγματικό λόγο που τους οδήγησε στο διαζύγιο. 

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο Vanity Fair, η Βραζιλιάνα καλλονή υπογράμμισε το γεγονός πως οι σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της είναι φιλικές, νιώθοντας ευγνωμοσύνη για τον κοινό τους χρόνο μαζί. Μην ξεχνάμε πως έχουν αποκτήσει 2 παιδιά, πράγμα που τους "αναγκάζει" να παραμείνουν μία καλή ομάδα. Όσο για τη φήμη ότι ο χωρισμός τους προκλήθηκε από την επιστροφή του Brady στο αμερικανικό πόδοσφαιρο, η Bündchen απάντησε πως δεν θα μπορούσε να είναι πιο λάθος αυτή η άποψη.

"Κοίτα, πάντα τον υποστήριζα και θα συνεχίσω για πάντα. Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που θέλω να είναι πιο ευτυχισμένος στον κόσμο, είναι εκείνος. Πίστεψέ με. Θέλω να για εκείνον να κατορθώνει και να κατακτά πράγματα", εξήγησε η διάσημη σταρ. Παράλληλα, η ίδια αποκάλυψε πως λατρεύει το ποδόσφαιρο, έχοντας δει εκατοντάδες αγώνες, υπογραμμίζοντας πως δεν ήταν αυτός ο λόγος του χωρισμού τους. 

Όπως πολύ σωστά επεσήμανε, το διαζύγιο δεν είναι μαύρο ή άσπρο και είναι κομμάτι ενός μεγαλύτερου παζλ. "Είναι δύσκολο γιατί φαντάζεσαι τη ζωή σου να πηγαίνει με έναν συγκεκριμένο τρόπο και έκανες ό,τι μπορούσες", είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως "συνειδητοποιούμε πως θέλαμε άλλα πράγματα και τώρα έχουμε μία επιλογή να κάνουμε. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν αγαπάς αυτό το άτομο. Απλά σημαίνει πως προκειμένου να είσαι αυθεντικός και πραγματικά να ζεις στη ζωή που θέλεις να ζήσεις, πρέπει να έχεις κάποιον που θα σε συναντήσει στη μέση".

Το πρώην ζευγάρι πλέον προσπαθεί να βρει το καλύτερο σχήμα σε ό,τι αναφορά την ανατροφή των παιδιών τους, που αποτελούν και για τους δύο προτεραιότητα. Και οι δύο μένουν στο Μαϊάμι, πράγμα που βολεύει την ηθοποιό για να μπορεί να ταξιδεύει συχνά στη Βραζιλία που είναι κοντά, για να βλέπει την οικογένειά της. 

Διαβάστε Επίσης