Jennifer Lopez - Ben Affleck | Η κοινή εμφάνιση στην πρεμιέρα του "Air" και το εντυπωσιακό neon φόρεμα της τραγουδίστριας

Το ζευγάρι μονοπώλησε τα φωτογραφικά κλικ, χαρίζοντας αμέτρητα τρυφερά στιγμιότυπα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Από την πρεμιέρα της ταινίας "Air" που πρωταγωνιστούν οι Matt Damon και Ben Affleck, δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει η σύζυγος του τελευταίου, Jennifer Lopez, η οποία φωτογραφήθηκε με τον αγαπημένο της στην τόσο σημαντική στιγμή για εκείνον. 

Το διάσημο ζευγάρι περπάτησε μαζί στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας ανταλλάσσοντας φιλιά και αγκαλιές στο venue που είχε επιλεχθεί στο Λος Άντζελες για την προβολή της ταινίας. Όπως ήταν αναμενόμενο τα φωτογραφικά κλικ δεν ξεκόλλησαν από την  τραγουδίστρια και ηθοποιό που εμφανίστηκε για να υποστηρίξει τον σύντροφό της στη νέα του ταινία. Να σημειωθεί ότι ο Affleck δεν ήταν μόνο πρωταγωνιστής της ταινίας αλλά και σκηνοθέτης, επομένως ήταν διπλό το στοίχημα για εκείνον. 

Σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός, η Lopez δεν μπορούσε παρά να βάλει τα δυνατά της για να εντυπωσιάσει τους παρευρισκομένους, πράγμα που κατάφερε. Ειδικότερα, η τραγουδίστρια και ηθοποιός επέλεξε ένα εκθαμβωτικό φόρεμα, που αποτελούνταν από ένα τοπ από λευκή διαφάνεια, με μακριά μανίκια και αστραφτερές λεπτομέρειες με πολύτιμες πέτρες και μία φούστα σε νέον πράσινο χρώμα που αγκάλιαζε τη σιλουέτα της. Όσο για τα μαλλιά της, η Lopez επέλεξε ένα κομψό σινιόν, ενώ το μακιγιάζ της επικεντρώθηκε στα σαγηνευτικά μάτια. Το ίδιο κομψός ήταν και ο σύζυγός της που για τη βραδιά επέλεξε ένα navy μπλε διπλοσταυροκουμπωτό κοστούμι. 

Δείτε τις φωτογραφίες στο madamefigaro.gr