Η Kate Middleton ψάχνει (ξανά) για νέα προσωπική γραμματέα

Τι συνέβη και η πρώτη επιλαχούσα αρνήθηκε τη θέση;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Και ενώ η Kate Middleton πίστευε πως είχε βρει τη νέα της προσωπική γραμματέα στο πρόσωπο της Alison Corfield, η οποία δουλεύει με τον σεφ Jamie Oliver εδώ και αρκετά χρόνια, εν τέλει αρνήθηκε την πρόταση, οδηγώντας το Παλάτι ξανά στη διαδικασία της αναζήτησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν οι Sunday Times, η υπεύθυνη επικοινωνίας αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση, δεδομένου ότι δεν ήθελε να συγκεντρώσει τα βλέμματα των ρεπόρτερ και των φωτογράφων. Ειδικότερα, η Corfield είναι εκείνη που εμπνεύστηκε την καμπάνια του Jamie Oliver για την παιδική παχυσαρκία και το πρόγραμμα με τα δωρεάν υγιεινά γεύματα σε σχολεία. Ωστόσο, παρά τις ικανότητές της, η ίδια προτίμησε να συνεχίσει να ζει μια ήσυχη ζωή, αφήνοντας εκτός αυτής τη φρενίτιδα που ακολουθεί τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας και παραμένοντας συνεργάτης του Βρετανού σεφ. 

Σε γενικές γραμμές, η προσωπική γραμματέας της Kate Middleton είναι επιφορτισμένη να συντονίζει και να κανονίζει το πρόγραμμα της πριγκίπισσας της Ουαλίας, όπως και να ασχολείται με τα media. Από την άλλη, ακολουθεί τη σύζυγο του πρίγκιπα William σε επίσημες εκδηλώσεις, κρατώντας την τσάντα της και τα λουλούδια που της προσφέρουν. Η ανάγκη για την κάλυψη της θέσης γεννήθηκε όταν η διπλωμάτης Hannah Cockburn-Logie που είχε αναλάβει το 2020 να είναι το δεξί χέρι της Middleton αποφάσισε να αποσυρθεί μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Προς το παρόν, η Natalie Barrows, που είναι βοηθός της προσωπικής γραμματέα φαίνεται να έχει αναλάβει προσωρινά τον ρόλο, δεδομένου ότι το ζευγάρι των Wales την εμπιστεύονται, αφού δουλεύει μαζί με την οικογένεια από το 2017. 

Η Kate Middleton ψάχνει (ξανά) για νέα προσωπική γραμματέα
Η Kate Middleton με τη Natalie Barrows

Όπως αναφέρεται στους Sunday Times, η αγγελία για την θέση αφορά full time καθήκοντα, παρά το γεγονός πως η Barrows έχει αναλάβει αρκετές αρμοδιότητες αυτή τη στιγμή. Μάλιστα, κατά την περιοδεία στη Βοστώνη εκείνη ήταν που συνόδευσε το ζευγάρι και ήταν μαζί με την πριγκίπισσα της Ουαλίας στο αυτοκίνητο. 

Διαβάστε Επίσης