Jennifer Aniston | Αποκάλυψε πού ξόδεψε τον πρώτο της μισθό από τα "Friends"

Ποια ήταν η πρώτη αγορά που έκανε η ηθοποιός αφού "μεταμορφώθηκε" στη Rachel;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί να έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες και σειρές, όμως, ο ρόλος της Rachel είναι αυτός που σημάδεψε την καριέρα της Jennifer Aniston και την βοήθησε να κερδίσει χιλιάδες θαυμαστές παγκοσμίως.

Η ίδια πρωταγωνιστούσε στη σειρά για περισσότερα από 10 χρόνια με το κασέ της να αυξάνεται σεζόν με τη σεζόν. Η Jennifer Aniston, λοιπόν, μόλις πήρε τον πρώτο της μισθό αποφάσισε να τα ξοδέψει σε κάτι που ήθελε να αποκτήσει από πολύ μικρή, μία εντυπωσιακή vintage Mercedes Benz, ένα αμάξι συλλεκτικό, το, όμως, όπως υποστήριζε και η ίδια νεότερη, άξιζε πολύ τα λεφτά του.

"Θυμάμαι να βλέπω την αγγελία της πώλησης για σχεδόν δύο ολόκληρα χρόνια. Και αναρωτιόμουν πόσο υπέροχο θα ήταν να οδηγούσα αυτό το αμάξι κι εγώ μία ημέρα.” αναφέρει αρχικά σε συνέντευξη της στο Podcast "Ladies First with Laura Brown” και συμπλήρωσε:

"Κι έπειτα συνέβη η πρώτη σεζόν των Friends. Ε αυτή ήταν η ευκαιρία. Σκεφτόμουν όλη μέρα ότι τώρα έφτασε η ώρα να αγοράσω αυτό το αμάξι που ήθελα χρόνια. Δεν θυμάμαι καν βέβαια πόσο έκανε τότε. Μάλλον, γύρω στα 13.000 δολάρια. Βέβαια, τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενα. Το αγόρασα μία μέρα, το οδήγησα την επομένη, το οδήγησα ξανά και νομίζω ότι δεν ξαναμπήκα στο αυτοκίνητο ποτέ ξανά. Δεν μπορώ να θυμηθώ καν γιατί δεν το οδήγησα ποτέ ξανά. Ήταν ένα μικρό λάθος ενός κοριτσιού που μόλις είχε κλείσει τα 25”.

Η ίδια, πάντως, δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια και τις ελπίδες της. Μόλις το αυτοκίνητο χρειάστηκε σέρβις, η ηθοποιός έσπευσε να το πάει στο συνεργείο και να διορθώσει οτιδήποτε μπορούσε να φτιαχτεί. Δυστυχώς, όμως, ο άνθρωπος στο συνεργείο δεν μπορούσε να κάνει θαύματα και να το κάνει ξανά λειτουργικό. Κάπως έτσι, η vintage Mercedes Benz κατέληξε στο parking του σπιτιού της και από εκεί σε αγγελία πώλησης. Αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω πάντως, η Jennifer Aniston δεν θα έκανε την ίδια αγορά. 

Διαβάστε Επίσης