X

Kate Middleton | Αποκαλύπτει την δυσκολότερη στιγμή που έζησε δίπλα στον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle

Η αναφορά στον πιο αμήχανο και άχαρο περίπατο της ιστορίας της βασιλικής οικογένειας.

Η κοινή εμφάνιση των δύο πριγκιπικών ζευγαριών της βρετανικής βασιλικής οικογενείας τον περασμένο Σεπτέμβρη, με αφορμή τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, δύσκολα μπορεί να ξεχαστεί. Πρόκειται για την αμήχανη και άχαρη στιγμή όπου η Kate Middleton, ο πρίγκιπας William, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry κλήθηκαν να περπατήσουν στον προαύλιο χώρο του κάστρου του Winsdor ώστε να χαιρετήσουν το συγκεντρωμένο πλήθος που άφηνε λουλούδια στην μνήμη της αείμνηστης γιαγιάς τους.

Παρά το γεγονός ότι η κοινή εμφάνιση των δύο ζευγαριών, έπειτα από την αποξένωση που δημιουργήθηκε ανάμεσα τους όταν ο Harry και η Meghan εγκατέλειψαν το παλάτι το 2020 για να ζήσουν στην Αμερική, πυροδότησε ελπίδες συμφιλίωσης, οι εκφράσεις των προσώπων τους σε συνδυασμό με τις κινήσεις των σωμάτων τους μαρτυρούσαν άλλα από χιλιόμετρα.

Στην περιβόητη αυτή στιγμή αναφέρεται στο νέο του βιβλίο ο δημοσιογράφος Robert Jobson, με τίτλο "Our King", όπου ανώτερο μέλος του παλατιού αποκαλύπτει πως η Kate Middleton χαρακτήρισε τον εν λόγω περίπατο ως "ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έπρεπε ποτέ να κάνει". "Η Kate αργότερα παραδέχθηκε πως ήταν τέτοια η εχθρότητα ανάμεσα στα δύο ζευγάρια, που αυτός ο κοινός περίπατος ήταν ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που χρειάστηκε να κάνει ποτέ" προσθέτει ο Jobson για την Kate Middleton. Σύμφωνα με τον ξένο τύπο, η κοινή αυτή εμφάνιση φαίνεται πως δεν ήταν προγραμματισμένη, με τον βασιλιά Κάρολο να επεμβαίνει, υπερτονίζοντας την αναγκαιότητα της προβολής μιας "δεμένης" οικογένειας μπροστά στον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Μάλιστα, πηγές κοντά στο παλάτι αναφέρουν πως πριν από την κοινή έξοδο των δύο ζευγαριών υπήρξε μια εκτεταμένη διαπραγμάτευση ανάμεσα στα δύο αδέρφια, η οποία φέρεται να οδήγησε σε μια μικρή καθυστέρηση.

Διαβάστε Επίσης