Ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry "ήταν χαμένες ψυχές πριν παντρευτούν"

Η δήλωση του royal συγγραφέα, Tom Quinn, για τους γιους του βασιλιά Καρόλου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο συγγραφέας βιβλίων για τη βασιλική οικογένεια, Tom Quinn, γνωστός μεταξύ άλλων για το 'Gilded Youth', έδωσε μια συνέντευξη στην Express μιλώντας για τους γιους του βασιλιά Καρόλου και τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξαν οι γυναίκες που παντρεύτηκαν στη ζωή τους.

Όπως είπε ο Quinn, τόσο ο 38χρονος Harry όσο και ο 40χρονος William "χρειάζονται τις συζύγους τους με παρόμοιο τρόπο” εξηγώντας ότι τα παιδιά του Καρόλου και της πριγκίπισσας Diana μεγάλωσαν με πολύ ιδιαίτερο τρόπο με νταντάδες που μπορούσαν να φύγουν οποιαδήποτε στιγμή. "Όταν η μητέρα τους έφυγε, είχαν αυτό το απαίσιο πράγμα να στηρίζονται από εργαζόμενους του Παλατιού πέρα από την ανασφάλεια που ήδη ένιωθαν”, είπε ο συγγραφέας εξηγώντας ότι δεν είχαν σταθερή φροντίδα στη ζωή τους ως παιδιά.

Ο Quinn πρόσθεσε ότι στην ενηλικίωσή τους, τα δύο αδέλφια είχαν ανάγκη από διαφορετικούς τύπους γυναικών για να τους βοηθήσουν να κουβαλήσουν το βάρος που είχαν ως πρίγκιπες. "Στην περίπτωση του Harry, κάποια σαν την Meghan που θα τον άρπαζε και θα του έλεγε 'αυτός είναι ο τρόπος για να ζεις'”, είπε προσθέτοντας πως "το αποτέλεσμα ήταν ίδιο γιατί τα συμπτώματα ήταν τα ίδια. Πιστεύω ότι όταν ο Harry και ο William έφτασαν στο τέλος της εφηβείας τους ήταν χαμένες ψυχές”.

Ο πρίγκιπας Harry έχει μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο η Markle τον βοήθησε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα ψυχικής υγείας: "Οι άνθρωποι λένε ότι η γυναίκα μου με έσωσε. Είχα κολλήσει σε ένα κόσμο και εκείνη ήταν από ένα διαφορετικό κόσμο και με βοήθησε να βγω από αυτό. Κανένα από τα στοιχεία στη ζωή μου δεν θα ήταν εφικτά εάν δεν το είχα δει από μόνος μου”, είχε πει.

Η Kate Middleton, από την άλλη, δεν έχει στηρίξει μόνο τον πρίγκιπα William αλλά και όλη τη βασιλική οικογένεια. Σύμφωνα με τον πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Diana, Paul Burrell, η μοναρχία μπορεί να κατέρρεε χωρίς την πριγκίπισσα της Ουαλίας. "Η Kate είναι σε απίστευτη θέση γιατί όλα βασίζονται σε εκείνη στην πραγματικότητα, το μέλλον βασίζεται στην Kate και αυτό είναι μια τεράστια ευθύνη γιατί αν αποφάσιζε ότι δεν θέλει να παραμείνει στον γάμο, τότε η βασιλική οικογένεια θα κατέρρεε”, είχε πει σε συνέντευξή του.

Διαβάστε Επίσης