Η Charlotte Casiraghi ξαναφόρεσε 18 χρόνια μετά το ίδιο Chanel σακάκι για να τιμήσει τον παππού της, πρίγκιπα Rainier

Πριν από λίγες ημέρες, η οικογένεια των Μονεγάσκων έδωσε το παρών στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Rainier.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δεκαοχτώ χρόνια πέρασαν από τον θάνατο του πρίγκιπα Rainier, με αποτέλεσμα η πριγκιπική οικογένεια του Μονακό να συγκεντρωθεί στον καθεδρικό ναό για να τιμήσει τον εκλιπόντα. Σύσσωμη η οικογένεια παρευρέθηκε στην τελετή, όπου αρκετά μέλη της οικογένειας των Μονεγάσκων μίλησαν για τον μονάρχη, ανάμεσά τους και η εγγονή του, Charlotte Casiraghi. 

Η κόρη της Καρολίνας του Ανόβερο (ή του Μονακό) ήθελε να τιμήσει τον παππού της, με τον οποίο είχε πολύ στενή σχέση, γι' αυτό και εκφώνησε δημόσια κάτι που είχε γράψει για εκείνον, ενώ βρήκε έναν ακόμα τρόπο για να δείξει τον σεβασμό της προς τον πρίγκιπα Rainier. Ειδικότερα, η Charlotte Casiraghi που είναι χρόνια ambassador του οίκου Chanel επέλεξε να "ανακυκλώσει" το outfit που είχε φορέσει στην κηδεία του παππού της το 2005 και να το ξαναφορέσει 18 χρόνια αργότερα. 

Πιο αναλυτικά, το outfit αποτελούνταν από ένα μαύρο Chanel tweed σακάκι, το οποίο κάλυπτε ένα μίντι φόρεμα σε sheath γραμμή, το οποίο ολοκλήρωσε με μία τσάντα του οίκου και two toned παπούτσια. Το μόνο, δηλαδή, που απουσίαζε από το σημερινό αποτέλεσμα σε σχέση με την εμφάνισή της στην κηδεία του Rainier, ήταν η παραδοσιακή πένθιμη μαντίλα, που δεν υπήρχε λόγος να φορέσει στη φετινή τελετή.

Ωστόσο, πέρα από την επέτειο του θανάτου του πρίγκιπα Rainier, μέσα στο 2023 συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννησή του, με αποτέλεσμα η Casiraghi να θέλει να δείξει με το ντύσιμό της το πόσο σημαντική ήταν η συγκεκριμένη εκδήλωση για εκείνη. Άλλωστε, η μητέρα της, Καρολίνα, είχε αναφερθεί στο παρελθόν στη σχέση που είχε ο πατέρας της με τα παιδιά της.

Η Charlotte Casiraghi ξαναφόρεσε 18 χρόνια μετά το ίδιο Chanel σακάκι για να τιμήσει τον παππού της, πρίγκιπα Rainier
Ο πρίγκιπας Rainier με τη Charlotte Casiraghi και την Καρολίνα του Μονακό.

"Αφού ο Stefano [Casiraghi] πέθανε (ο σύζυγος της Καρολίνας του Μονακό και πατέρας των τριών πρώτων παιδιών της), ο πατέρας μου έγινε πατέρας της Charlotte και των αδερφών της", είχε πει χαρακτηριστικά, δείχνοντας πως ο πρίγκιπας Rainier ήταν κάτι παραπάνω από παππούς για τα παιδιά της. 

Διαβάστε Επίσης