Lady Amelia Spencer | Οι φωτογραφίες της ανιψιάς της πριγκίπισσας Diana από τον μαγικό μήνα του μέλιτος

Η κόρη του Charles Spencer παντρεύτηκε πριν από λίγο καιρό τον επί 13 χρόνια σύντροφό της στη Νότια Αφρική.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Λίγες εβδομάδες μετά τον εντυπωσιακό γάμο στη Νότια Αφρική με τον Greg Mallett, όπου η Lady Amelia Spencer πέρασε την παιδική της ηλικία, η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες από τον μήνα του μέλιτος.

Η κόρη του Charles Spencer - αδερφού της πριγκίπισσας του λαού- επέλεξε τις Μαλδίβες για το πρώτο ταξίδι της με τον σύζυγό της ως νεόνυμφοι, δίνοντάς μας μία γεύση από τον εξωτικό προορισμό. "Οι πρώτες λίγες ημέρες από τον μαγικό μήνα του μέλιτος", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, κάνοντας tag τον επί 13 χρόνια σύντροφό της και νυν σύζυγό της και δείχνοντάς μας το πώς πέρασαν.

Πριν από λίγες ημέρες, η Spencer είχε μοιραστεί κάποιες φωτογραφίες από τον γάμο, αποκαλύπτοντάς μας το νυφικό της, το οποίο ήταν σχέδιο του οίκου Versace και είχε μία σύνδεση με τη θεία της, πριγκίπισσα Diana. Όσο κι αν η ίδια είναι πολύ δεμένη με τα αδέρφια της και τη μητέρα της, μοιάζει να μην έχει τόσο καλές σχέσεις με τον πατέρα της, ο οποίος μάλιστα δεν έδωσε το παρών στο ευτυχές γεγονός. Άλλωστε, γι'αυτό τη συνόδευσε ο 19χρονος αδερφός της, Samuel Aitken, τον οποίο απέκτησε η μητέρα της από τον δεύτερό της γάμο. 

Από την τελετή, φυσικά, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η δίδυμη αδερφή της, Lady Eliza, η οποία ήταν και η κουμπάρα, αλλά και η μεγαλύτερη αδερφή τους, Kitty Spencer, η οποία είχε παντρευτεί πριν από δύο χρόνια. Να σημειωθεί πως ο Charles Spencer δεν είχε εμφανιστεί ούτε σε αυτό τον γάμο. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Lady Amelia δήλωσε πως επιθυμεί κάποια στιγμή να κάνει παιδιά με τον Mallett, ωστόσο δεν είναι κάτι που βιάζονται να κάνουν. 

Διαβάστε Επίσης