X

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle | Εμπλοκή με την παρουσία τους στην τελετή στέψης του Καρόλου;

Η κίνηση του ζευγαριού που ενδεχομένως να "στερήσει" την παρουσία τους στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου.

Η αντίστροφη μέτρηση για την τελετή στέψης του βασιλιά Κάρολου έχει ξεκινήσει και οι προετοιμασίες συνεχίζονται με γοργό ρυθμό. Με την ιστορική τελετή να απέχει πλέον λίγο παραπάνω από τρεις μόνο εβδομάδες, οι επίτιμοι προσκεκλημένοι του Κάρολου και της Καμίλα καλούνται να επιβεβαιώσουν αν θα καταφέρουν να παρευρεθούν στην τελετή ή όχι.

Μπορεί ο βασιλιάς Φίλιππος και η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας να έχουν απαντήσει θετικά στην πρόσκληση του Παλατιού, το ίδιο όμως δεν φαίνεται ότι έχει συμβεί από την πλευρά του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle. Παρά την αυστηρή προθεσμία απάντησης που ορίζει το Πρωτόκολλο, το ζευγάρι που αποφάσισε πριν από μερικά χρόνια να αφήσει τη ζωή του στο Παλάτι και να γυρίσει σελίδα, δεν έχει ακόμα απαντήσει ούτε θετικά ούτε αρνητικά στην πρόσκληση του Καρόλου και της Καμίλα.

Πάντως, αν αποδεχτούν την πρόσκληση, θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την τελευταία ευκαιρία που τους προσφέρει το Παλάτι να παραμείνουν στο σπίτι τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, Frogmore Cottage. Και αυτό, διότι ο βασιλιάς Κάρολος είχε προετοιμάσει το έδαφος για την πώληση του ακινήτου μετά την απόφαση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle να αποχωρήσουν από το Παλάτι. 

Σε κάθε περίπτωση, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είτε ο πρίγκιπας Harry θα παρευρεθεί στην τελετή στέψης μόνος του είτε μαζί με την Meghan Markle με την απουσία των παιδιών του από την τελετή να θεωρείται δεδομένη

Το μόνο σίγουρο είναι όσο οι μέρες περνούν, η τελετή στέψης πλησιάζει και ο Harry με την Meghan δεν απαντούν η συζήτηση θα γίνεται όλο και πιο έντονη σε μία μάλιστα περίοδο που η Sarah Ferguson αφήνει ξεκάθαρα αιχμές για το ζευγάρι. Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Δούκισσα του York είχε ξεκαθαρίσει ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που επιλέγουν να αποχωρήσουν από το Παλάτι δεν μπορούν να παραμένουν με το ένα πόδι εντός και πρέπει να επιλέξουν οριστικά αν θέλουν να είναι μέλη της βασιλικής Οικογένειας ή όχι.

Διαβάστε Επίσης