Βασιλιάς Κάρολος -Καμίλα Πάρκερ | 10 φωτογραφίες που δείχνουν ότι έχουν ένα πολύ ευτυχισμένο γάμο

Ο νέος μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου και η βασιλική σύζυγος είναι παντρεμένοι από το 2005.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο νέος βασιλιάς της Αγγλίας, Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ είχαν παντρευτεί το 2005 με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο του Windsor ενώ λίγο αργότερα έκαναν κι ένα θρησκευτικό γάμο που τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος του Canterbury.

Η σχέση του ζευγαριού, όμως, δεν μετράει μόνο 16 χρόνια. Ο Κάρολος είχε γνωρίσει την Καμίλα πολύ πριν την πριγκίπισσα Diana. Η βασιλική οικογένεια δεν ενέκρινε τη σχέση κι ενώ ο Κάρολος έλειπε από την Αγγλία, η Καμίλα παντρεύτηκε άλλο άντρα. Αργότερα, φήμες θέλουν τον Κάρολο να συνεχίζει τη σχέση του με την Πάρκερ όσο ήταν παντρεμένος με τη Diana. Το διαζύγιο του Καρόλου και της Diana έστρεψε τους περισσότερους Βρετανούς εναντίον της Καμίλα, ειδικά μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας.

Το love story του διαδόχου του βρετανικού θρόνου με την πρώτη του αγαπημένη, όμως, δεν τέλειωσε ποτέ παρά την αντίθεση της βασιλικής οικογένειας, του λαού και των tabloids. Αντίθετα, ήταν τόσο δυνατό που ο Κάρολος κατάφερε να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής του και να βρει επιτέλους την προσωπική ευτυχία.

Το ζευγάρι πλέον εκπροσωπεί μαζί τη βρετανική μοναρχία μαζί σε δημόσιες εμφανίσεις του και σε κάθε ταξίδι ή δημόσια υποχρέωση δείχνει ότι έχει δημιουργήσει έναν ευτυχισμένο και πολύ δυνατό γάμο.

Όταν η Καμίλα είχε τραυματίσει το πόδι της το 2010, την συνόδευσε στην πρεμιέρα της 'Aida' στο Royal Opera House και μάλιστα ήταν εκείνος που έσερνε το καροτσάκι της.

Το ζευγάρι πάντα διασκεδάζει στις επίσημες εμφανίσεις τους. Το 2016 είχαν φωτογραφηθεί σε ταξίδι τους στην Ιρλανδία να δοκιμάζουν τοπικά λουκάνικα στο Donegal.

Σε ταξίδι τους στη Σκωτία λίγο μετά τον γάμο τους το 2005, το ζευγάρι είχε φωτογραφηθεί να χαμογελά τρυφερά ενώ η Καμίλα κρατούσε ένα μπουκέτο με λουλούδια.

Ο Κάρολος και η Καμίλα απολαμβάνουν μερικές στιγμές μόνοι τους κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στη Μέση Ανατολή, το 2013.

Ο Κάρολος και η Καμίλα δεν χάνουν ευκαιρία να διασκεδάζουν και να γελούν. Το 2013 ο Κάρολος δοκίμασε στρείδια ενώ η Καμίλα κοιτούσε γελώντας κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους στο φεστιβάλ στρειδιών του Whitstable.

Το ζευγάρι ντύθηκε ασορτί και πέρασε την πρώτη επέτειο του γάμου του στη Σκωτία, το 2006.

Ο φωτογραφικός φακός συχνά τους απαθανατίζει να συζητούν και να γελούν μεταξύ τους, όπως σε μια βόλτα τους στη Σκωτία το 2021 ενώ επισκέπτονταν καταστήματα.

Μπορεί ο ρόλος τους ως εκπρόσωποι του βρετανικού στέμματος να είναι σοβαρός, αλλά το ζευγάρι προσπαθεί να περνάει καλά. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες φορές θα χρειαστεί να πιουν κι ένα ποτήρι αλκοόλ, όπως στην επίσκεψή τους στην Κούβα το 2019.

Ο Κάρολος πάντα βρίσκει χρόνο να χαλαρώσει μαζί με τη σύζυγό του και να μοιραστεί τις ομορφιές της ζωής. Το 2018 στο ταξίδι τους στη Γαλλία -λίγο πριν ταξιδέψουν και στην Ελλάδα- η Καμίλα είχε προσφέρει ένα λουλούδι στον Κάρολο για να το μυρίσει.

Το χιούμορ λένε παίζει σημαντικό ρόλο σε έναν ευτυχισμένο γάμο κι αυτό το αποδεικνύουν η Καμίλα και ο Κάρολος που δεν διστάζουν να αστειευτούν μπροστά στις κάμερες, κρατώντας ένα μαχαίρι. Το ζευγάρι είχε βρει το μαχαίρι σε ένα οινοποιείο της Αυστραλίας το 2015.