Ο Rupert Murdoch χώρισε τη Jerry Hall μέσω ενός ψυχρού e-mail

Ο 92χρονος σήμερα δισεκατομμυριούχος ανακοίνωσε πως θέλει διαζύγιο από την 4η σύζυγό του, χρησιμοποιώντας τον πιο ανώδυνο - για εκείνον- τρόπο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δεν ήταν μόνο η Carrie Bradshaw που χώρισε από τον σύντροφό της, Burger, στη σειρά "Sex and the City" μέσω ενός post-it που της είχε αφήσει να βρει όταν θα ξυπνούσε, αλλά και ο Rupert Murdoch πήρε την απόφαση να χωρίσει την τέταρτη σύζυγό του, Jerry Hall, μέσω e-mail. Αναμφίβολα, η ζωή μιμήθηκε την τέχνη και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο.

Αν και οι δυο τους έδειχναν ευτυχισμένοι, με τον Murdoch να μοιάζει να έχει βρει τον έρωτα της ζωής του, ο 92χρονος δισεκατομμυριούχος εν τέλει άλλαξε γνώμη, βρίσκοντας τον πιο ανώδυνο τρόπο για εκείνον να χωρίσει τη διάσημη Jerry Hall - που είχε συνδεθεί άρρηκτα με τον Mick Jagger- τη στιγμή που όλα έβαιναν καλώς στη σχέση τους. Παρά το γεγονός πως διατήρησαν φιλικές σχέσεις ύστερα από τον χωρισμό τους, φίλοι της Hall δήλωσαν πως το διαζύγιο τής ράγισε την καρδιά.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το Vanity Fair τον περασμένο Ιούνιο, η Hall περίμενε τον Murdoch να φτάσει στην κατοικία τους στο Oxfordshire, όταν κοίταξε το κινητό της για να δει τα e-mails της. Τότε, άνοιξε εκείνο που είχε λάβει από τον σύζυγό της, το οποίο έγραφε: "Jerry, δυστυχώς αποφάσισα να βάλω ένα τέλος στον γάμο μας. Είχαμε σίγουρα κάποιες καλές στιγμές, όμως έχω τόσα να κάνω. Ο δικηγόρος μου στη Νέα Υόρκη θα επικοινωνήσει με τον δικό σου άμεσα". Και δεν ήταν μόνο το διαζύγιο που την πόνεσε, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο έγινε, αφού όπως δήλωσε σε φίλους της, ο Murdoch τής ζήτησε να φύγει από το σπίτι τους στο Bel Air μέσα 30 ημέρες και να έχει αποδείξεις ότι ό,τι πήρε μαζί της ήταν δικό της. "Ο Rupert κι εγώ δεν μαλώσαμε ποτέ", είχε εξομολογηθεί σε φίλους της, πέρα από τις μικρές διαφωνίες που είχαν πάνω σε πολιτικά ζητήματα. 

Η Hall ήταν η τέταρτη σύζυγος του διάσημου μεγιστάνα, με την οποία φυσικά δεν απέκτησε κανένα παιδί. Πρόσφατα, έγινε γνωστό πως ο Murdoch ανέβαλε τον γάμο του με την κατά 25 χρόνια νεότερη σύντροφό του, Ann Lesley Smith, στην οποία έκανε πρόταση γάμου στις 17 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη. 

Διαβάστε Επίσης