Στέψη Βασιλιά Καρόλου | Η κίνηση απέναντι στον πρίγκιπα Harry που δημιουργεί ερωτηματικά για τη σχέση του με το Παλάτι

Η απόφαση του Παλατιού για τον πρίγκιπα Harry και την τελετή στέψης που ανατρέπει όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί αρκετοί να περίμεναν την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου για να απολαύσουν κοινές φωτογραφίες του πρίγκιπα Harry με τον πρίγκιπα William, την Kate Middleton και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όμως, αυτό φαίνεται ότι δεν είναι και τόσο εύκολο να συμβεί. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την ξαφνική απόφαση του Παλατιού να τοποθετήσει τον πρίγκιπα Harry 10 σειρές πίσω από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες των βρετανικών Μέσων, η κίνηση αυτή του Παλατιού δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία, αλλά περισσότερο να αναγνωσθεί ως μία επιβεβαίωση ότι οι σχέσεις του με τον πρίγκιπα Harry δεν είναι και οι καλύτερες καθώς πως ούτε υπάρχει η πρόθεση να ενδυναμωθούν περαιτέρω. Περισσότερες αποκαλύψεις έκανε ο πρώην μπάτλερ, Paul Barel.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν υπάρχει "καμία πιθανότητα" συμφιλίωσης του πρίγκιπα Harry με τους συγγενείς του, μετά το βιβλίο του "Ρεζέρβα" και τις αποκαλύψεις που έκανε. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι κατά την παρουσία του στη Βρετανία, δεν θα προλάβει να συνομιλήσει για πολύ λίγο με τον βασιλιά Κάρολο ή τον πρίγκιπα William. Πάντως, ο ίδιος δίνει μία διαφορετική ερμηνεία σε αυτή την απόφαση του Παλατιού εξηγώντας ότι η επιλογή να καθίσει στις πίσω θέσεις ενδέχεται να του είναι χρήσιμη, καθώς θα έχει τη δυνατότητα να κάνει μία γρήγορη έξοδο, αν το επιθυμεί.

"Δεν θέλει να περνά χρόνο με τους γύρω του. Φοβάμαι ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα συμφιλίωσης σύντομα. Νομίζω ότι θα τύχει μιας παγωμένης υποδοχής από τους Windsors, η οποία θα περιοριστεί στα εντελώς τυπικά” αναφέρει χαρακτηριστικά του Paul Barel υποστηρίζοντας ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις η επίσκεψη του πρίγκιπα Harry στο Ηνωμένο Βασίλειο ενδέχεται να κρατήσει λιγότερο από 24 ώρες. 

Διαβάστε Επίσης